10 verkleedideeën voor Carnaval!

  • #Thuislevering -
10 verkleedideeën voor Carnaval!

Het is bijna zover, de leukste tijd van het jaar: Carnaval! 26 februari is de dag  waarop je je zo gek mag verkleden en niemand die je raar zal aankijken, heerlijk toch. Maar elk jaar opnieuw vraagt iedereen die meedoet aan Carnaval zich hetzelfde af: “Waarin moet ik mij verkleden?”

Wel, wij helpen je op weg met deze leuke verkleedideeën. Zo ben jij helemaal klaar om Carnaval te vieren!

Pokémon, gotta catch’em all!

Afgelopen zomer was het dé hype die iedereen volgde: Pokémon Go. Dit spel voor iOS- en Android-smartphones werd quasi door iedereen gespeeld. De bedoeling van dit spelletje is om met je smartphone op zoek te gaan naar fictieve wezens die je dan als het ware vangt en verzamelt. En hoe leuk zou het niet zijn om je te verkleden als je favoriete Pokémon, Pikachu?

President Trump

Als we 1 iemand moeten uitkiezen als meest besproken persoon van het jaar, dan is het wel Donald Trump. De president van de Verenigde Staten kwam vaak in het nieuws door zijn choquerende uitspraken. Aangezien Mr. Trump altijd strak in het pak is, heb je voor dit kostuum niet veel nodig. Een kostuum en een Trump masker en je bent helemaal klaar om de draak te steken met de huidige president van de Verenigde Staten!

“Luke, I am your father”

Wanneer ik Star zeg, zeg jij Wars! De nieuwe Star Wars film werd sinds kort uitgebracht en is alweer razend populair. Deze sciencefiction film gaat over een groep helden die de plannen van de Death Star proberen te stelen. Wil jij net als de helden het kwade helpen bestrijden, dan zijn deze Darth Vader of Princess Leia kostuums zeker iets voor jou!

Klaasje, Marthe en Hanne

“K3 is voor kinderen”, zeggen de meeste wel eens. Helemaal niet! De nieuwe K3 die werd samengesteld om de traditie van de meidengroep verder te zetten, zorgde ervoor dat de volwassenen hun jeugd opnieuw konden beleven. Wil jij zangeres worden voor 1 dag, dan kan dat met dit K3 regenboogjurkje. Pruiken of haarverf in de befaamde kleuren blond, rood en zwart maken de outfit helemaal af!

Boooh!!

De horrorclowns maakten de straten onveilig het afgelopen jaar. De rage die kwam overwaaien vanuit de VS zorgde voor heel wat commotie. In zowel de Verenigde Staten als in Europa ging men de straten op verkleed als een clown met de bedoeling om mensen schrik aan te jagen. Maar laten we even duidelijk zijn, Carnaval is de enige dag waarop het sociaal aanvaardbaar is om dit horrorclownspak aan te trekken.

Suicide squad

Alweer een topper uit de filmwereld, Suicide Squad. Deze superheldenfilm met in de hoofdrol de "bad guys" van DC Comics is  enorm  populair. Niet alleen door de bekende acteurs die erin meespelen, maar ook door de personages zoals Harley Quin, Batman en de Joker. Ideale verkleedkostuums dus!

Let it goooo

Carnaval is niet Carnaval zonder Disney. Een heel populaire Disney film is Frozen. De personages Elsa, Anna en Olaf vallen heel erg in de smaak bij zowel jong als oud.

Strak in het pak

Hou je van carnaval maar niet van verkleden? Dan is dit kostuum echt iets voor jou. Deze pakken in verschillende prints zoals Batman, Superman, legerprint of luipaardprint zijn ideaal voor Carnaval. Ze zijn deftig en mooi maar tegelijkertijd ook grappig door de leuke prints die ze hebben. Voor de vrouwen zijn er dan kleedjes met schedelprint of stripboekprint.

Onesies

Carnaval kostuums kunnen vaak niet zo comfortabel zitten. Onesies daarentegen wel. Deze loszittende jumpsuit is te verkrijgen in verschillende soorten dieren en superhelden. Bovendien kan je de onesies blijven dragen doorheen het jaar als pyjama of om lekker te luieren in je zetel.


Ha! Ha! Ha!

Carnaval moet natuurlijk grappig en leuk blijven. Voor de komieken onder ons zijn er ook heel wat grappige kostuums. Je kan het zo gek bedenken als je maar wil. Je kan je verkleden in een emoticon zoals het drolletje of de duivel emoticon of je kan ook kiezen voor een tattoo bodysuit of een bierfles.