3 redenen waarom Body & Fit dé webshop voor sporters is

Al meer dan 20 jaar is Body & Fit de plek waar je als sporter terecht kan voor sportvoeding, voedingssupplementen, dieetproducten en alle andere producten voor een gezonde levensstijl. Sinds het begin van Body & Fit in 1995 is er een schat aan ervaring opgebouwd en tegenwoordig vind je bij Body & Fit één van de grootste assortimenten van topproducten. Wij zochten (en vonden) alvast drie redenen waarom Body & Fit dé webshop bij uitstek is voor iedereen die van sporten houdt.

Enorm uitgebreid assortiment

Je kon het in de inleiding van deze post al lezen, maar het assortiment van Body & Fit is wellicht één van de belangrijkste redenen waarom je als sporter op slag verliefd zal zijn op deze webshop. Waar je ook naar op zoek bent, in de webshop van Body & Fit zal je ongetwijfeld datgene vinden wat je zoekt. Het aanbod van Body & Fit bestaat hoofdzakelijk uit sportvoeding en andere producten voor sportliefhebbers. Zo vind je er bijvoorbeeld een afzonderlijke categorie eiwitten, maar je vindt er ook andere artikelen zoals sportvoeding, eten en snacks, beauty artikelen, artikelen om af te slanken, ... Naast deze producten vind je er ook een categorie kleding en accessoires, waar je dus gepaste kleding terugvindt voor tijdens jouw workout.

Profiteer van leuke aanbiedingen en promoties

Een ander groot voordeel waar je van kan profiteren zijn de promoties die regelmatig door Body & Fit aangeboden worden. Vooral tijdens belangrijke periodes zoals bijvoorbeeld de soldenperiode en Black Friday kan je bij Body & Fit vaak tot wel 50% korting of zelfs meer krijgen op jouw online bestelling in de webshop. Uiteraard is het een goed idee om steeds eerst de voorwaarden van elke promotie in kwestie te checken. Op die manier kan je zeker zijn en kan je jouw favoriete artikelen aan een verminderde prijs online bestellen.

Naast de terugkerende promoties en aanbiedingen kan je bij Body & Fit ook steeds profiteren van de Daily Deals. Dit zijn aanbiedingen die op dagelijkse basis aangeboden worden en waarbij je een bepaald artikel of product aan een verminderde prijs kan bestellen. Vaak kan je hierbij tot 50% korting krijgen of krijg je een tweede artikel gratis. Het volledig overzicht van de Daily Deals vind je terug op de homepagina van Body & Fit.

De klantendienst staat voor jouw klaar

Wanneer je online iets bestelt, dan kan het zijn dat je zelf een foutje maakt tijdens het plaatsen van jouw bestelling of dat je gewoon extra informatie wenst over een bepaald product of artikel. In het slechtste geval kan het zijn dat de webshop in kwestie zelf een fout maakt waardoor je een beroep wil doen op de klantendienst. Bij heel veel webshops is het zo dat de klantendienst vaak niet bereikbaar is of dat je als klant onvoldoende geholpen wordt met het probleem. Bij Body & Fit is de klantendienst steeds bereikbaar voor iedereen die een vraag heeft of die een probleem heeft. Via het handige contactformulier kan je eenvoudig een bericht sturen naar de klantendienst en mag je zelfs binnen 24 uur een reactie verwachten. Als je echter meteen een reactie wil, dan kan je ook gewoon telefonisch contact opnemen met de klantendienst.