5 cadeaus onder 50 euro voor hem en voor haar

We zijn bijna eind november en dat betekent dat de maand december voor de deur staat. In de maand december vallen enkele traditionele feestdagen zoals Kerstmis en Nieuwjaar. Op deze feestdagen geven mensen naar jaarlijkse gewoonte geschenken aan elkaar.

  • Het lijkt allemaal zeer leuk, en dat is het uiteindelijk ook wel, maar voor veel mensen is het zoeken naar een leuk, geschikt en origineel geschenk vaak een erg moeilijke opdracht.
  • Ook voor de mensen waarvoor je het cadeau koopt, is het erg belangrijk dat ze een goed cadeau krijgen: niets is immers erger dan het krijgen van een fout cadeau dat je niet kunt gebruiken of dat je eigenlijk niet zo graag ziet.

Daarom zochten wij alvast 10 verschillende, originele cadeaus voor hem en voor haar, die bovendien ook nog eens budgetvriendelijk zijn.

Een leuk en handig gadget

Tegenwoordig vind je online heel veel verschillende gadgets waarmee je van alles en nog wat kunt doen. In de webshop van Coolgift bijvoorbeeld vind je verschillende gadgets die ideaal zijn om als geschenk te geven op Kerstavond of Oudejaarsavond. Een keyfinder, een iBed Tablethouder, een handige vouwplank, een Bluetooth Waterproof Speaker, …

Een nieuw geurtje

Het lijkt cliché en dat is het waarschijnlijk ook, maar een parfum blijft één van de beste geschenken die je aan iemand kunt geven. Met een parfum toon je niet alleen dat je die persoon die het geschenk ontvangt belangrijk vindt, maar dat je ook nagedacht hebt over je cadeau. Bovendien kan de ontvanger enorm lang genieten van je geschenk, iets wat niet van alle geschenken gezegd kan worden. In de webshop van Ici Paris XL vind je al verschillende parfums voor minder dan 50 euro.

Een waardebon

Heb je echt helemaal geen inspiratie om een origineel cadeau te vinden voor iemand? Dan kan je nog altijd kiezen voor één van de meest veilige geschenken: een waardebon. Bij winkels zoals Media Markt, Zalando en Coolblue kun je online een waardebon bestellen die vervolgens bij jouw thuis afgeleverd wordt in een mooie verpakking of je kunt hem ook laten mailen naar de ontvanger van jouw cadeau.

Een abonnement

Heel veel mensen hebben tegenwoordig een abonnement op een krant, een magazine, een tijdschrift of een online abonnement. Maar ook op andere zaken zoals bijvoorbeeld HelloFresh of Foodbag kun je een abonnement nemen. Op die manier hoef je ’s avonds geen boodschappen meer te doen (je bespaart dus heel wat tijd!) en eet je elke dag gezonde en gevarieerde maaltijden.

Een vliegticket

Akkoord, het klinkt misschien wat vergezocht of zeer exclusief, maar tegenwoordig bieden touroperators zoals Sunjets, TUI, CheapTickets of Connections al zeer goedkope vliegtickets aan naar diverse bestemmingen, voor minder dan 50 euro.

Ook Brussels Airlines, Thomas Cook Airlines en TUI FLY bieden goedkope vliegtickets aan. Eenmaal ter plekke kan de gelukkige ontvanger van het vliegticket goedkoop een huurauto boeken via Hertz, Avis, Alamo, Europcar of Sunny Cars. Goedkoop een hotel boeken doe je dan weer via Booking.com, Expedia of Neckermann.