Altijd een fantastische look met America Today

Al sinds 1989 kan je dankzij de populaire winkelketen America Today de zogenaamde all American campus look creëren. Dit omvat een zeer breed assortiment van basics waarin je kunt relaxen, bijhorende accessoires en uiteraard de zogenaamde college-klassiekers. Dit zijn jeans, T-shirts, sweats, jogging pants en uiteraard de alom bekende hoodies met opvallende logo's, prints en details.

Er altijd en overal goed uit zien

Het ligt dan ook voor de hand dat America Today zich voornamelijk richt op studenten. Jonge, ondernemende, actieve, open-minded jongens en meisjes die houden dergelijke kledij en de American lifestyle. Met de kleding van America Today kun je probleemloos je drukke agenda doorkomen, zonder je ook maar enige zorgen te hoeven maken over de kleding die je draagt. In de kleding van America Today voel je je steeds goed en zie je er ook steeds fantastisch uit.

Wij deden alvast de test en stelden een coole outfit samen die de zogenaamde all American campus look moet creëren:

  1. Al eerste kledingstuk kozen we voor een sweater met lange mouwen, ronde hals en een duidelijke print op de voorzijde van de trui. De trui bestaat uit 80% katoen en is grijs van kleur. De sweater koop je al voor slechts €49,95.
  2. Nadien gingen we op zoek naar een passende broek. Hiervoor kozen we voor een 'pioneer' broek in de kleur 'tobacco'. Dit is een broek die voor 99% uit katoen bestaat en perfect past bij de grijze sweater die we gekozen hebben. Bovendien wijkt de broek af van de traditionele jeanskleur die we meestal in het straatbeeld zien. Net als de sweater ligt ook deze broek voor €49,95 in ons winkelmandje.
  3. Last but not least, de schoenen. Uiteraard kozen we hier voor het bekende merk Converse All Stars. Deze schoenen passen bij oneindig veel kledingstukken, dus ook zeker bij deze broek. We kozen voor het traditionele model van het merk, en voor de donkerblauwe kleur met witte zool. Deze schoenen komen zeer goed overeen met de kleur van de broek en met de kleur van trui die we eerder gekozen hebben. De normale prijs van de schoenen is €64,95, maar wij konden dit leuke paar schoenen scoren voor amper €59,95.

Gebruik zeker onze exclusieve kortingscode en krijg meteen 10% korting op je bestelling bij America Today!