Back to school met MediaMarkt

Binnenkort is het opnieuw zover: 1 september. Heel wat kinderen moeten die dag na een lange en deugddoende vakantie van ongeveer twee maanden opnieuw naar school.

  • Een nieuwe start betekent steevast ook dat je heel wat nieuwe artikelen moet kopen om het komende schooljaar succesvol door te komen.
  • Dit kan gaan van schrijfgerief tot een nieuwe boekentas, of van nieuwe kleding tot een nieuwe fiets.
  • Maar tegenwoordig wordt er steeds meer elektronica gebruikt op school tijdens de lessen en thuis om huiswerk en schooltaken te maken.

In de webshop van MediaMarkt vind je dan ook alle nodige artikelen om het maximum uit het volgende schooljaar te halen, zowel in als buiten de klas.

Laptops

Je huiswerk maken op je computer terwijl je computer vreselijk traag gaat: helemaal niet leuk. In de webshop van MediaMarkt vind je heel wat laptops waarmee je wel snel kunt werken en die makkelijk mee te nemen zijn naar school en naar huis. Werk je thuis toch liever op een vaste computer? Geen probleem, bij MediaMarkt vind je heel wat verschillende modellen.

Software

De tijd waarin we teksten schreven met pen en papier is al lang voorbij. Tegenwoordig gebeurt zowat alles digitaal. Daarom is het belangrijk dat je de juiste software op je computer hebt staan. Een pakket zoals Microsoft Office zorgt ervoor dat je in programma's zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook kunt werken: teksten typen, presentaties maken, mailtjes sturen naar je klasgenoten, ... Alles kan!

Data-opslag

Al het werk dat je digitaal verricht hebt, moet uiteraard ook ergens opgeslagen worden. Dit kan je doen op het geheugen van je computer zelf, maar dat kan ook op een externe harde schijf. Op die manier hoef je niet steeds je computer mee te nemen als je ergens heen gaat, maar volstaat het om enkel je externe harde schijf mee te nemen waarop al je huiswerk staat.

Smartphones

Uiteraard heb je niet altijd je computer bij je, maar wil je toch op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes op Facebook, Twitter of Snapchat. Of wil je gewoon snel even een mailtje versturen naar je medestudenten met een vraag over de geziene leerstof? Met één van de vele smartphones van MediaMarkt is dit allemaal mogelijk. Huawei, Apple, Samsung, LG, Sony, ... Je vindt er alle merken!

Gaming & entertainment

Na inspanning komt ontspanning. En ook hiervoor heeft MediaMarkt de oplossing: games. Bij MediaMarkt vind je heel wat verschillende consoles en games waarmee je na schooltijd optimaal kunt ontspannen. Een potje Fifa met de vrienden of speel gewoon oldschool op de Nintendo NES.

De voordelen van MediaMarkt:

  • Gratis verzending van je bestelling
  • Bezorging in een bpost-punt
  • betalen bij afhaling in de winkel
  • terugzenden binnen 14 dagen