Back to school met Zalando

Binnenkort is de vakantie voorbij en is het 1 september. Einde van de zomer, maar ook het begin van het nieuwe schooljaar. Duizenden jongeren moeten op 1 september opnieuw naar school. Velen doen dit met zin, velen doen dit met tegenzin. Iets wat die eerste schooldag wat aangenamer en leuker kan maken is een trendy outfit waar je jezelf goed in voelt en waar je ook positieve commentaren op krijgt. Wij zochten een leuke outfit uit die van de eerste schooldag een leuke dag zal maken.

Zwarte sweater van Only & Sons

1 september betekent het einde van de zomervakantie en dus ook van de zomer. Dit betekent dat de zon niet zo veel warmte meer geeft als tijdens de zomermaanden juli en augustus. Daarom kan het handig zijn om een lichte trui te dragen. Zo weet je zeker dat geen kou zal lijden. Op Zalando vonden we deze leuke sweater van het merk Only & Sons voor slechts €34,95. Een leuke, aangename trui om te dragen tegen een redelijke prijs. Meer moet dat niet zijn!

Bleke jeansbroek van Cheap Monday

Onder een leuke sweater hoort er uiteraard een mooi uitziende broek. Doordat de trui zwart van kleur is, is het niet altijd evident om er een passende broek bij te vinden. Een gewone jeansbroek in de traditionele jeanskleur past wonderwel bij deze trui. We vonden er één van het populaire merk Cheap Monday, gekend om z'n speciale uitvoeringen van jeansbroeken. Voor deze bleke jeansbroek betaal je slechts €49,95, een koopje met andere woorden.

Sneakers Adidas Originals

Last but not least: de schoenen. Schoenen zijn voor veel mensen het belangrijkste onderdeel van de outfit. Veel mensen vinden dat schoenen een outfit compleet maken. Dat klopt ook! Tegenwoordig zijn sportieve sneakers in, dus gingen wij ook op zoek naar een paar leuke sneakers die passen bij de rest van onze 'back to school' outfit. De Adidas Originals zijn een schoolvoorbeeld van populaire sneakers die ongeveer overal bij passen. Ook bij onze zwarte sweater en onze bleke jeansbroek. Vooral de donkerblauwe kleur van het paar schoenen past uitstekend bij de bleke jeansbroek en de zwarte sweater. De schoenen kosten een kleine €100, wat normaal is voor dit soort schoenen van het merk Adidas.

Zo, onze outfit voor de allereerste schooldag is compleet. Het is een makkelijke en trendy outfit geworden waarmee je de eerste schooldag ongetwijfeld zonder kleerscheuren doorkomt. Bovendien zijn alle kledingstukken afzonderlijk perfect te combineren met andere kledingstukken.