Beleef de magische Kerstperiode in Disneyland Paris

De eindejaarsperiode en de bijhorende feestdagen zijn op zich al een zeer gezellige en leuke periode om naar uit te kijken. Maar weet je wat er nog leuker is? Tijdens de eindejaarsperiode naar Disneyland Paris gaan! Tussen 11 november en 8 januari kun je er het park ontdekken in een prachtig magisch decor.

Beleef de typische feestelijke sfeer

Het volledige Disneyland Park is tijdens de eindejaarsperiode omgetoverd tot een prachtig decor om werkelijk nooit te vergeten. Zo lopen de Disney Figuren er vrij rond en komen ze jou een vrolijke kerst wensen. Wanneer het donker wordt licht de enorme kerstboom op en deelt hij kerstwensen uit.

Ontmoet de enige echte Kerstman

Tot 25 december kan iedereen die dat wil op bezoek gaan bij de enige echte Kerstman om er een onvergetelijke ontmoeting met hem te beleven. Daarnaast kun je uiteraard ook de andere Disneyfiguren ontmoeten zoals Stampertje, Miss Bunny en nog veel meer andere Disneyfiguren.

Laat je bewonderen tijdens de prachtige show Disney Dreams of Christmas

De prachtige show Disney Dreams is voor de echte Disneyfans één van de must do’s tijdens een bezoek aan Disneyland Paris. Maar tijdens de Kerstperiode wordt de show omgetoverd tot Disney Dreams of Christmas. Beleef één groot kerstfeest met de verschillende Frozen Figuren in de hoofdrol tijdens de schitterende muzikale show die wordt afgesloten met een spectaculair vuurwerk.

Doe een wens bij één van de Disney Prinsen en Prinsessen

Vanaf 17 november presenteren de Disney Prinsen en Prinsessen de koninklijke show op het podium aan het Kasteel van Doornroosje. Je kunt er zelf je wens doen en de magische kerstsfeer beleven.

Bewonder de mooiste kerstparade die je ooit zag!

Tijdens de kerstperiode trekt de mooiste kerstparade die je ooit zag door Disneyland Paris. De meest vrolijke en muzikale kerstparade wordt bijgewoond door heel wat verschillende Disneyfiguren zoals Mickey en z’n vrienden en uiteraard ook door de enige echte Kerstman. Bovendien trekken er dit jaar twee gloednieuwe praalwagens door de prachtig versierde Main Street.

Flash Sale: krijg tot 45% korting op jouw verblijf!

En om het allemaal nog leuker te maken, geeft Disney je ook de kans om je verblijf te boeken met een flinke korting dankzij de Flash Sale van Disney die loopt van 8 december tot 15 december. Als je je verblijf in een Disney Hotel boekt voor 15 december, dan kun je profiteren van ongeziene kortingen tot wel 45% op jouw verblijf! Let op, dit aanbod is slechts tijdelijk geldig!