Beleef de perfecte zomer in een vakantiehuis van Belvilla

Momenteel is het volop aan het winteren, maar voor je het weet staat de zomer weer voor de deur: warmere temperaturen, mooi weer en natuurlijk ook tijd voor vakantie. Tijdens de zomervakantie kiezen heel veel mensen er voor om op reis te gaan naar het buitenland. Vooral de toeristische landen zoals Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal en Turkije zijn elke zomer opnieuw erg populaire bestemmingen.

Beleef de zomer in een Belvilla vakantiehuis

Wanneer je een vakantie boekt, dan hoop je natuurlijk dat je een onvergetelijke tijd zal beleven, maar dat weet je helaas nooit echt zeker op voorhand. Of toch wel? Want wie een vakantie boekt bij Belvilla in één van de vele prachtige vakantiehuizen beleeft er zonder twijfel de zomer van zijn of haar leven. Het zijn vooral de vele mogelijkheden van de Belvilla vakantiehuizen die ervoor zorgen dat je tijdens je verblijf in een zomerhuis een onvergetelijke reis meemaakt. Het aanbod van Belvilla bestaat uit maar liefst 16.703 verschillende vakantiehuizen met elk hun eigen troef: dieren toegelaten, een zwembad in de tuin, gelegen aan het strand, ...

Zoek de zon op in Zuid-Europa

Zoals we eerder al verteld hebben, kiezen heel veel mensen er in de zomervakantie voor om het mooie weer op te zoeken. Helaas is de zon in ons land tijdens de zomermaanden vaak ver weg, en dus moet je al gauw een zuiders land opzoeken zoals de regio Zuid-Europa: Spanje, Portugal, Italië, Kroatië, ... Zuid-Europa is een top vakantiebestemming waar je kunt genieten van héél veel zon, prachtige kuststreken met uitgestrekte zandstranden, gezellige dorpjes, prachtige plaatsen, ... Zuid-Europa heeft zoveel te bieden, net zoals Belvilla heel veel vakantiehuizen in Zuid-Europa aan te bieden heeft.

Liever een huis dichtbij?

Niet iedereen wil per se naar het zuiden reizen om op vakantie te gaan. Heel veel mensen houden er net van om dicht bij huis op reis te gaan. Dit kan bijvoorbeeld in ons eigen land of in een buurland van België zoals bijvoorbeeld Nederland, Frankrijk of Duitsland.

Een zwembad voor de kinderen

Tijdens de zomervakantie is het vooral belangrijk dat je volop kunt genieten en kunt profiteren van de tijd die je samen met je gezin kunt doorbrengen. En wat is er dan leuker dan samen met je kinderen ravotten in het zwembad? Of dan de dag te beginnen met een frisse duik in het zwembad? Dankzij het uitgebreide aanbod van vakantiehuizen met een zwembad van Belvilla krijg je de mogelijkheid om de ideale vakantie te beleven in een vakantiehuis met zwembad.

Actieve vakantie in de bergen

Voor heel veel mensen staat vakantie gelijk met uitrusten en genieten. Maar voor heel veel mensen is vakantie het ideale moment om samen leuke activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld een lange fietstocht om de streek te verkennen, een lange wandeling om de conditie op peil te houden, zwemmen in een nabijgelegen bergmeer, ... Na de inspanning is het tijd voor ontspanning en kun je genieten van een lekkere maaltijd die bereid is met lokale producten. Dit allemaal kun je beleven in een gezellig vakantiehuis van Belvilla in de bergen.