Beleef een onvergetelijke dag in Bobbejaanland

De zomer is dan wel misschien voorbij en alle kinderen moeten opnieuw naar school, maar het leukste pretpark van ons land is nog steeds open: Bobbejaanland. Om nog even in de vakantiesfeer te blijven kun je tijdens de weekends een bezoek brengen aan Bobbejaanland om er een onvergetelijke dag te beleven.

Met heel wat spannende attracties is een bezoek aan Bobbejaanland de ideale manier om even helemaal te ontspannen en te vergeten dat je opnieuw naar school moet of dat de vakantie echt helemaal voorbij is.

Hou je van spannende attracties?

Wie graag de adrenaline voelt stromen is in Bobbejaanland zeker aan het juiste adres. Met heel wat spannende attracties kun je je er helemaal uitleven en er een onvergetelijke dag beleven. Zo is er bijvoorbeeld de attractie El Rio of ook wel de rivier die niet te temmen valt. Een super spannende attractie waarbij je de wilde rivier El Rio moet bedwingen er zonder kleerscheuren doorheen moet geraken.

Of er is natuurlijk ook nog de Typhoon, waar je de kick van je leven beleeft. Met een looping, enkele dubbele schroeven en een super scherpe afdaling besef je meteen dat je in het leukste pretpark van het land zit.

Of heb je het liever iets rustiger?

Als je na de spannende attracties even wil bekomen of als je meer houdt van de iets rustigere attracties, dan vind je in Bobbejaanland ongetwijfeld enkele leuke attracties. Zo is er bijvoorbeeld de Okidoki, een van de vrolijkste achtbanen van ons land waarbij je met het hele gezin het avontuur van een echte rollercoaster kan meemaken.

De tropische boomstammetjes van de Indiana River zijn heel er populair. Ontdek tijdens je tocht de duistere geheimen van het oerwoud langs de Indiana River en ga op expeditie in de onvoorspelbare jungle.

Bestel nu je tickets voor Halloween in Bobbejaanland

In de periode van 14 oktober tot en met 5 november is het Halloween in Bobbejaanland. Volgens heel wat mensen is Halloween in Bobbejaanland het beste Halloween evenement van België. Tijdens de periode van Halloween in Bobbejaanland zijn er vijf waanzinnige spookhuizen te bezoeken, drie unieke scarezones, twee sensationele shows en vier nocturnes met vuurwerk waarbij er nog meer Halloweenplezier is voor de hele familie. Bestel nu je tickets voor dit uniek evenement!

Tip: zonder zorgen naar Bobbejaanland?

Een auto huren hoef je tegenwoordig niet langer enkel en alleen in het buitenland te doen wanneer je op reis bent. Stel dat je naar Bobbejaanland gaat met enkele vrienden en je beslist om er aansluitend een verlengd verblijf aan te koppelen in een nabijgelegen hotel of bed and breakfast. Dan kun je toch gewoon eenvoudig een auto huren online via Sunny Cars? Op die manier ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer en kun je jouw trip volledig zelf indelen en haal je zo het maximale uit jouw reis. Top!