Bestel de lekkere pizza van Domino's super voordelig

Al jaren lang is Domino's gekend voor z'n lekkere pizza's en natuurlijk ook voor de bij- en nagerechten die de maaltijd helemaal compleet maken. Via de website van Domino's kun je kiezen uit heel wat verschillende pizza's waaronder de favourite pizza's, de traditional pizza's en natuurlijk ook de glutenvrije pizza's.

Elke pizza heeft z'n eigen smaak en kan naar wens aangepast worden. Super gemakkelijk dus en natuurlijk ook super voordelig. Zeker als je gebruik maakt van onze exclusieve kortingscode: koop 2 medium pizza's voor slechts €20!

Hoe bestel je jouw favoriete pizza?

Heb je ook goesting gekregen in zo'n lekkere pizza van Domino's? Wel, bestel dan gewoon jouw pizza via de website van Domino's: snel, eenvoudig en veilig. Hoe je jouw bestelling plaatst bij Domino's lees je hier onder:

Ontdek de Barbecue Heroes pizza's

Naast de vele andere lekkere pizza's kun je bij Domino's sinds kort ook kennismaken met de gloednieuwe en super lekkere Barbecue Heroes pizza's. De pizza's zorgen ervoor dat je met iedere weersomstandigheden kan genieten van een echte Barbecue smaak. Je kunt kiezen uit drie verschillende Barbecue Heroes pizza's:

Ken jij de aanbiedingen van Domino's al?

De pizza van Domino's smaakt sowieso al super lekker, maar weet je wanneer de pizza nog beter smaakt? Als je er minder voor hoeft te betalen! Domino's geeft al z'n klanten regelmatig de kans om te profiteren van leuke aanbiedingen. Zeker voor studenten maar ook voor iedereen die gewoon van een lekkere pizza houdt, zijn deze aanbiedingen echt wel de moeite waard.

Gekke dinsdag en Gekke zaterdag

Elke dinsdag en elke zaterdag geeft Domino's jou de kans om je favoriete pizza te kopen, maar dan aan een sterk verminderde prijs. Zo kunnen alle Regular pizza's afgehaald worden voor slechts €4,95. Of je nu voor een Margaritha of een Cannibale kiest, op zaterdag en dinsdag blijft de prijs bij afhalen hetzelfde: €4,95.

Lunch Break

Ben je op zoek naar een heerlijke lunch voor weinig geld? Bestel dan toch gewoon een pizza van Domino's en profiteer van de ongeziene Lunch Break: elke regular pizza kan voor 16 uur besteld worden voor slechts 5 euro bij afhalen.

Lazy Monday

Ah, maandag. Op de eerste dag van de week en zo vlak na het weekend gaat alles wat moeilijker. Maar gelukkig heeft Domino's iets in petto om de start van de nieuwe week wat makkelijker te laten verlopen: elke maandag krijg je 4 euro korting op een bestelling van 20 euro wanneer je jouw bestelling plaatst via www.dominos.be. De korting is geldig bij aankoop van 20 euro bij bezorgen.