Bestel je pizza online: snel en eenvoudig!

Tegenwoordig kun je heel wat verschillende dingen online bestellen. Kledingstukken, auto-onderdelen, reizen, ... Kortom, je kunt zowat alles online bestellen en kopen. Maar wist je ook dat je online je favoriete pizza kan bestellen? Door één simpele muisklik wordt je favoriete pizza aan huis geleverd, op het moment dat jij wil.

Op de website van Domino's Pizza kun je sinds kort je favoriete pizza bestellen op een eenvoudige manier. En zeker als je een promocode gebruikt die je kan vinden op TagCity. Hoe werkt het?

Stap 1

Ga uiteraard eerst naar de website van Domino's Pizza en bekijk het volledige aanbod. Op de homepagina van Domino's Pizza vind je bijvoorbeeld de "beste lokale aanbiedingen", de top 5 van meest verkochte pizza's, de nieuwe producten in het gamma van Domino's en de voordelen die je hebt wanneer je een pizza bestelt via de website van Domino's.

Stap 2

Kies vervolgens bovenaan op de homepagina van de website datgene wat jij wil. Wanneer je een pizza wil bestellen kies je "menu" om alle producten te zien. Op deze pagina zie je alle pizza's, pasta's, salades, specials en dranken. Neem gerust de tijd om alle producten eens te overlopen. Of wanneer je al op voorhand weet welke pizza je wenst te bestellen, kies je gewoon je pizza en klik je op "bestel nu". Daarna moet je je soort bestelling kiezen. Hier kun je kiezen uit "bestel snel"; waarbij je vorige bestelling herhaald wordt en je dus dezelfde pizza snel en eenvoudig kan bestellen. Je kan ook kiezen voor "bezorgen" indien je je bestelling wil laten bezorgen. Of is er een Domino's vestiging in je buurt? Dan kan je kiezen voor de optie "afhalen" om je pizza in de vestiging van Domino's af te halen.

Stap 3

Maak je keuze en voer nadien de gevraagde gegevens in om je bestelling af te ronden. Eventueel kun je ook nog enkele bezorginstructies invoeren, voor de pizzabezorger.

Tip!

Tip: bekijk steeds alle actuele promoties, aanbiedingen en kortingen op de website van Domino's Pizza of gewoon op TagCity. Op die manier bespaar je ongetwijfeld een mooi bedrag bij het online bestellen van je favoriete pizza!