Bestel nu de Surface Pro 4 met 1 TB opslag!

Nog tot en met 31 juli kun je via de website van Microsoft Store België de gloednieuwe Surface Pro 4 vooraf bestellen. Het leuke is dat de Surface Pro 4 binnenkort ook beschikbaar zal zijn met 1 TB geheugen. Inderdaad, je leest het goed: een Surface Pro 4 met een geheugen van 1 TB en een Intel Core i7 processor. Denk maar eens aan alle foto's, muziek, films en andere bestanden die je kwijt kan op een Surface Pro 4 met een geheugencapaciteit van maar liefst 1 TB. Dankzij de Solid State Drive van de Surface Pro 4 sla je je bestanden of je lopend werk sneller op dan ooit tevoren.

Ideale evenwicht tussen formaat en kracht voor onderweg

Heel wat mensen maken gebruik van het openbaar vervoer zoals de trein, de tram of de bus en daarbij is het altijd makkelijk wanneer je snel even verder kunt werken aan de opdracht die vandaag zeker afgewerkt moet zijn. Wel, met de Surface Pro 4 is dit perfect mogelijk. De Surface Pro 4 is het ideale evenwicht tussen formaat en kracht voor werk onderweg.

  • Dankzij het prachtige beeldscherm van 12,3 inch en z'n gewicht van amper 766 gram voer je al je opdrachten uit op een scherm met een uitzonderlijke resolutie van 2736 x 1824, terwijl het toestel amper 766 gram weegt.
  • Onderweg kun je dus probleemloos software uitvoeren zoals je dat doet op je laptop, zonder enige moeite muziek en films streamen, notities en tekeningen maken op je beeldscherm, de foto's van je laatste vakantie organiseren en optimaliseren, je eigen muziek maken dankzij één van de professionele apps en Auto Cad gebruiken voor 3D-vormgeving.

Ongelofelijke prestaties

Wat de Surface Pro 4 helemaal uitzonderlijk maakt, zijn de ongelofelijke cijfers die hij kan voorleggen. Zo zijn de zesde generatie processors in de Surface Pro 4 krachtiger, stiller, koeler en een stuk efficiënter dan bij z'n voorgangers. Bovendien is de levensduur van de batterij, tot wel negen uur, helemaal indrukwekkend. Meerdere programma's tegelijk uitvoeren is voor de Surface Pro 4 helemaal geen probleem. Met de 5 MP camera die zich aan de voorzijde bevindt en de 8 MP camera aan de achterzijde maak je prachtige foto's. De automatische focus is dan weer super handig tijdens een videoconferentie.

Bespaar 10% bij de Education Store

Wanneer je student bent of wanneer je lid bent van een faculteit kun je maar liefst 10% besparen op de Education Store. In de Education Store van Microsoft kun je heel wat verschillende producten bestellen waar je als student ongetwijfeld veel plezier aan zal beleven. Zo kun je er niet alleen 10% krijgen op de nieuwe Surface Pro 4, maar ook op heel wat andere artikelen zoals software voor dagelijks gebruik (Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Office 365 University, ...)

Interesse? Bestel de Surface Pro 4 vooraf!

Heb je interesse om de Surface Pro 4 te bestellen? Wel, tot 31 juli kun je de Microsoft Surface Pro 4 met 1 TB nog vooraf bestellen. Op die manier heb jij hem als eerste in huis en kun je meteen aan de slag. Bovendien geniet je ook van een gratis verzending van je bestelling en kun je je bestelling gratis terugzenden indien dit nodig is.