Black Friday: dit zijn de populairste (en beste!) deals

Het is opnieuw zo ver: Black Friday. Dit Amerikaans fenomeen is de voorbije jaren uitgegroeid tot een enorm populair evenement waarin heel veel (online) winkels hun klanten verwennen met ongelofelijke kortingen en aanbiedingen. Vorig jaar, in 2016, was Black Friday de drukste online shoppingdag van het jaar. Dit wijst er dus op dat de populariteit voor Black Friday alleen maar toeneemt en dat Black Friday ook dit jaar dus een ongeziene toeloop met zich zal meebrengen. Voor dit jaar zijn de voorspelling alvast veelbelovend.

Het verlanglijstje van onze bezoekers

Uiteraard kijken wij bij TagCity ook enorm uit naar Black Friday en Cyber Monday. Tijdens deze dagen kun je als klant echt enorm goedkoop shoppen bij heel wat webshops die meedoen met deze "kortingsgekte". Maar om door de bomen toch nog het bos te kunnen zien is het, net als bij de soldenperiode, handig om al op voorhand een lijstje op te stellen van de artikelen die je zeker aan een verminderde prijs wil kopen tijdens het Cyberweekend. Daarom vroegen wij aan onze trouwe bezoekers van TagCity om zelf hun lijstje op te stellen van artikelen die ze graag tijdens Black Friday of Cyber Monday zouden willen kopen:

1. Joeri (22): PlayStation 4 (met Fifa 18)

"Als er één game is waar je als voetbalfan helemaal gekt van wordt, dan is het wel FIFA. Door de jaren heen is de game enorm veel veranderd: de gameplay, de visuals, de mogelijkheden, ... Het is alleen maar beter geworden. Het laatste FIFA-spel dat ik gespeeld heb, was de 2017-versie op mijn verouderde PS3: tijd voor vernieuwing dus!"

Op Black Friday kun je bij MediaMarkt een gloednieuwe PlayStation 4 kopen in combinatie met FIFA18, voor 279 euro in plaats van 379 euro. Inderdaad, 100 euro korting!

2. Marie (19): Microsoft Surface Pro

"Sinds september volg ik de bacheloropleiding Journalistiek aan de Hogeschool en enkele dagen terug is mijn (verouderde) laptop helaas stuk gegaan. Gezien we voor school regelmatig artikels en andere opdrachten moeten uitvoeren op de computer ben ik dus op zoek naar een nieuwe laptop. Omdat we vaak op verplaatsing moeten lijkt me een combinatie tablet-laptop erg handig. Daarom kijk ik vandaag op Black Friday uit naar de nieuwe Microsoft Surface Pro met bijhorende Type Cover. "

Op Black Friday kun je bij Microsoft een Surface Pro bundel kopen bestaande uit de Surface Pro i5 (128 GB) + TypeCover voor slechts €959

3. Ann (43): fan van HEMA

"Sinds kort ben ik huisvrouw en het bevalt me erg. Maar pas nu ervaar ik hoeveel tijd er in het onderhouden van een huis kruipt: schoonmaken, eten maken, voor de kinderen zorgen, boodschappen doen, ... Kortom, mijn dag is altijd goed gevuld. Heel dingen die ik bij het huishouden nodig heb, komen van HEMA, één van mijn favoriete winkels. Daarom hou ik op Black Friday zeker de webshop van HEMA extra in de gaten!"

Profiteer op Black Friday van heel veel kortingen tot wel 50% bij HEMA

4. Lisa (28): nieuw paar schoenen

"A woman can never have too many shoes", het klinkt niet alleen erg mooi, maar het is ook gewoon de waarheid en het is bovendien ook mijn levensmotto! Zelf hou ik echt enorm veel van schoenen en regelmatig speur ik het internet af op zoek naar een nieuw paar schoenen. Voor mij is de webshop van vanHaren dan ook één van de betere webshops op dit moment. Het enorm ruime aanbod en de zeer aantrekkelijke prijzen maken van mij een erg tevreden klant".

Tijdens het Black Friday weekend geeft vanHaren alle klanten 30% korting op een geselecteerd aanbod.

5. Jens (18): meubels voor op kot

"Sinds september zit ik op kot in Gent en het bevalt me enorm. Omdat ik een redelijk druk lessenschema heb, heb ik nog niet echt de tijd gehad om op zoek te gaan naar leuke meubels om mijn kot in te richten. Zo heb ik bijvoorbeeld nog een zetel en een eettafel nodig. Liefst wil ik eigenlijk kwaliteit voor een goede prijs, daarom zal ik op Black Friday zeker een kijkje nemen in de webshop van Meubis om zo leuke meubels voor mijn kot aan een verminderde prijs te kopen."

6. Karl en Nancy (59): nieuwe matras voor de rug

"Sinds een tijdje hebben we allebei last van onze rug als we 's morgens opstaan. Het is overduidelijk dat onze versleten/doorlegen matras de oorzaak is van onze rugpijn. De oplossing is dus simpel: op zoek gaan naar een nieuwe (betaalbare) matras die onze rug beter ondersteunt. Misschien vinden we die wel bij Beter Bed?"

In de webshop van Beter Bed vind je een enorm aanbod van matrassen, boxsprings, bedbodems en zoveel meer met 15% korting! (kortingscode: blackfriday)

Vergeet zeker ook Cyber Monday niet!

Na de gekte van Black Friday is de pret nog niet voorbij. Het zogenaamde "Cyberweekend" bestaat namelijk uit twee kortingsdagen: Black Friday en Cyber Monday. De maandag na het weekend waarin heel wat mensen reeds kunnen profiteren van de kortingen van Black Friday, krijg je ook op Cyber Monday (de maandag dus) nog eens de kans om jouw slag te slaan bij één van de vele webshops die deel nemen aan de Cybergekte. Cyber Monday wordt eigenlijk gezien als de online variant van Black Friday en volgt dus meteen de maandag na het Cyberweekend.

Ook op Cyber Monday kun je bij heel wat webshops profiteren van ongeziene kortingen, die in dezelfde lijn liggen van de kortingen die op Black Friday aangeboden worden. Het loont dus zeker en vast de moeite om ook op Cyber Monday een kijkje te nemen bij één van de deelnemende webshops die je op TagCity terugvindt.