Bobbejaanland is terug open!

  • #Reizen -
Bobbejaanland is terug open!

Yes, de winter is voorbij en met het begin van de lente staat de zomer voor de deur. Gedaan met de koude, donkere winterdagen en laat de mooie, warme zomerdagen maar komen! Voor heel veel mensen, vooral voor kinderen, maar ook voor volwassenen, is de zomerperiode de periode waarin ze een bezoekje brengen aan een pretpark.

In ons land zijn er verschillende pretparken waar je een onvergetelijke dag kunt beleven. Maar als er één pretpark echt met kop en schouders bovenuit steekt, dan is het Bobbejaanland wel. Dit pretpark, dat in 1961 de deuren opende, is opgericht door de legendarische Bobbejaan Schoepen, vandaar ook de naam Bobbejaanland. Met in totaal maar liefst 40 verschillende attracties, waaronder zeven achtbanen, twee simulators en vijf waterattracties is Bobbejaanland één van de grootste pretparken van België.

Het pretpark met de leukste attracties

Wie houdt van spannende attracties waarbij je de adrenaline door je lijf voelt gieren, is bij Bobbejaanland aan het juiste adres. In het park staan er heel wat attracties die bedoeld zijn voor de waaghalzen onder ons. De Sledge Hammer, de Typhoon, het Nightmare Hotel en de Naga Bay zijn enkele voorbeelden van super spannende attracties.

Wie het liever iets rustiger aan doet, kan een bezoek brengen aan The Forbidden Caves of een ritje maken op de Wildwaterbaan met de enige echte boomstammetjes.

Ook aan de allerkleinsten onder ons heeft Bobbejaanland gedacht. De Wondergarden, Dino Ride, Viking Ride, Kinderland en de prachtige Monorail zijn ideale attracties om samen met je kinderen ten volle te genieten van het park en de prachtige omgeving.

Bestel je tickets eenvoudig online

Als je van plan bent om binnenkort een bezoek te brengen aan Bobbejaanland, dan bestel je best je toegangstickets op voorhand via de website van het park. Op die manier voorkom je dat je langer moet wachten aan de ingang van het park, en krijg je misschien ook nog een mooie korting op je tickets. Zo krijg je standaard korting op de aankoop van tickets voor Bobbejaanland, als je kiest voor een ticket op datum. Je tickets bestellen kun je doen via deze link.

Kies voor meer plezier, kies voor een abonnement

Wie er al eens geweest is, heeft de microbe hoogstwaarschijnlijk al te pakken. Maar wie er binnenkort voor de eerste keer naar toe gaat, zal al snel nog eens terug willen gaan. Daarom koop je dan meteen beter een abonnement, om zo je bezoek aan Bobbejaanland een stuk goedkoper te maken. Wie voor een abonnement wil kiezen, kan kiezen tussen drie verschillende mogelijkheden:

  • Fan
  • Pro
  • Addict

Bovendien geniet je als houder van een abonnement ook van heel wat extra leuke voordelen, die enkel en alleen voor abonnementhouders bestemd zijn. Denk maar aan gratis parking, 4 kortingskaartjes om je vrienden Bobbejaanland te bezoeken aan een goedkopere prijs, kortingen op de entreeprijs bij andere dagattracties, korting in de restaurants en shops, toegang tijdens de nocturnes, ... Kortom, als je kiest voor één van de drie verschillende abonnementen, dan kies je gewoon voor meer plezier!