Boek je zomerreis in januari en profiteer van ongeziene voordelen

Voor heel wat mensen is het stilaan een traditie geworden om tijdens de eerste maand van het nieuwe jaar hun reis voor de komende zomer te boeken. Waarom? Omdat heel wat reisorganisaties tijdens de eerste maand van het jaar, januari, hun klanten verwennen met leuke kortingen die vaak enkel en alleen te verkrijgen zijn tijdens januari.

Waarom geven zoveel reisorganisaties kortingen?

Dat zoveel reisorganisaties kortingen geven tijdens de maand januari is niet vreemd. Al sinds enkele jaren is dit een gewoonte geworden. Maar waarom doen ze dit? De verschillende reisorganisaties hebben zogenaamde “quota” ingekocht. Dit zijn eigenlijk plaatsen voor bijvoorbeeld hotelboekingen bij hotels en stoelen bij luchtvaartmaatschappijen. Eens ze die quota ingekocht hebben, is het voor de reisorganisaties erg belangrijk om die plaatsen zo snel mogelijk ingevuld te krijgen.

Bij welke reisorganisaties kun je profiteren van vroegboekkortingen?

Er zijn heel wat verschillende reisorganisaties die vroegboekkortingen weggeven. Wij maakten een overzicht van de meest interessante vroegboekvoordelen bij de verschillende reisorganisaties:

Booking.com

Op de populaire reiswebsite Booking.com kun je buiten de maand januari ook gewoon het hele jaar door profiteren van leuke kortingen. Elke dag opnieuw zijn er heel wat interessante kortingen te rapen. Vaak maken hotels van de gelegenheid gebruik om gedurende één of twee dagen een kamer in hotel aan een goedkopere prijs aan te bieden.

Center Parcs

Nergens kun je tijdens de maand januari meer profiteren van de vroegboekvoordelen dan bij Center Parcs. Zo kun je momenteel tot wel 36% vroegboekkorting op je boeking bij Center Parcs krijgen. Daarnaast krijg je ook nog eens enkele leuke activiteiten ter waarde van 30 euro cadeau en krijg je een gratis voorkeursligging cadeau ter waarde van 33 euro.

CheapTickets

Ook bij CheapTickets kun je momenteel profiteren van heel wat vroegboekdeals. Bij CheapTickets geldt de volgende slogan: hoe vroeger je je vakantie boekt, hoe goedkoper je tickets zullen zijn. Tijdens de volledige maand januari kun je tickets naar diverse bestemmingen in Europa boeken vanaf slechts 25 euro. Veel goedkoper zal je niet vinden!

Connections

Goedkope vliegtickets boeken doe je sowieso al bij Connections. Maar tijdens de maand januari zijn die goedkope vliegtickets nog een stuk goedkoper. Je vindt er vliegtickets naar heel wat diverse bestemmingen binnen en buiten Europa.

Neckermann

De First Minute Kortingen van Neckermann zijn ondertussen al gekend bij heel wat reizigers. Korting op je boeking, gratis luchthavenvervoer, extra straffe kinderprijzen, kortingen voor families, … De kans is erg groot dat je tijdens de maand januari een mooie korting krijgt op je boeking bij Neckermann.

TUI

Als je voor 1 februari 2017 je reis boekt bij TUI, dan profiteer je van leuke vroegboekvoordelen. Net als bij concurrent Neckermann maak je kans op heel wat interessante kortingen die je reis meteen een stuk goedkoper maken. Zo krijg je er tot wel 450 euro korting per persoon of kan je kind gewoon gratis mee op vakantie.