Bongo: het cadeau voor elk moment

Iedereen krijgt en geeft wel eens graag een geschenk. Maar helaas geven of krijgen heel wat mensen pas een geschenk op een gepast moment. Dit kan bijvoorbeeld een verjaardag, een geboorte of een ander unieke gelegenheid zijn.
Toch hoeft een geschenk niet volledig afhankelijk te zijn van een bepaald moment een unieke gelegenheid. De cadeaubonnen van Bongo bijvoorbeeld kun je geven naar aanleiding voor een bepaald moment of een unieke gelegenheid, maar je kunt de cadeaubonnen van Bongo ook gewoon geven zonder een echte reden, gewoon zomaar.

Bovendien bestaan de cadeaubonnen van Bongo ook in alle maten en vormen en in alle geuren en kleuren. Op die manier is er altijd wel een leuke Bongobon voor zowel jong als oud.

Het leuke aan een cadeaubon van Bongo is overigens ook dat je er steeds gratis een wenskaartje kunt bijvoegen om zo je geschenk een persoonlijke toets te geven. Zo komt je geschenk nog persoonlijker over, iets wat bij het geven van een geschenk erg belangrijk is.

Hieronder vind je een lijst van de meest leuke en meest populaire cadeaubonnen van Bongo:

Overnachten

Even ontsnappen aan de alledaagse drukte en helemaal tot rust komen: zalig. Iedereen houdt er wel van om eens ergens te overnachten en zalig niks te doen. De categorie “overnachten” biedt verschillende cadeaubonnen zoals een Europese stedentrip, een speciaal weekendje weg of een exclusieve overnachting.

Eten en drinken

Eens gezellig gaan tafelen doet iedereen wel graag. In de categorie “eten en drinken” kun je verschillende cadeaubonnen kopen die met deze categorie te maken hebben. Je kunt er kiezen uit cadeaubonnen zoals heerlijk dineren, zin in iets lekkers, … Een culinaire cadeaubon kun je al kopen vanaf 19,99 euro. Je kunt er ook kiezen uit  maar liefst 11 verschillende cadeaubonnen voor bijvoorbeeld een lunch, diner, borrel of zoetigheid in een leuk restaurant of café.

Wellness

Tijdens een overnachting kun je helemaal tot rust komen, maar voor heel veel mensen is een wellness pas echt de ideale manier om helemaal tot rust te komen. In de categorie "wellness" van Bongo kun je kiezen uit een wellness behandeling, een wellness en overnachting, … Een wellness cadeaubon van Bongo kun je al geven vanaf 24,90 euro.

Actie

Wie liever iets actiever doet, is ook bij Bongo aan het juiste adres. Binnen de categorie “actie”. Binnen deze categorie kun je kiezen tussen een avontuur in de lucht, een avontuur te land en een avontuur te water.

Een avontuur in de lucht kan bijvoorbeeld een helikoptervlucht zijn, een skydive of een ballonvaart zijn. Een avontuur te water kan kajakken, duiken of raften zijn. Een avontuur te land kan dan weer karting, een circuit race of mountainbiken zijn.