ColliShop: de webshop van Colruyt Group

Sinds kort is ColliShop aanwezig op TagCity. ColliShop, de webshop van Colruyt Group, is een webshop waar je een aanbod vindt van meer dan 20.000 artikelen onder éénzelfde dak. Nog nooit was online shoppen zo makkelijk en eenvoudig.

Ruime keuze

Wat ColliShop zo uniek maakt, is misschien wel de ruime keuze die je er terugvindt. Zoals in de beschrijving hierboven al vermeld werd, vind je er meer dan 20.000 (!) verschillende artikelen onder één dak. Wie de webshop van ColliShop bezoekt, ziet al meteen dat je als bezoeker kan kiezen uit maar liefst 8 verschillende categorieën:

  • koken en tafelen
  • bed en bad
  • huishouden en opbergen
  • wellness en verzorging
  • sport, reizen en vrije tijd
  • terras en tuin
  • speelgoed
  • gaming en multimedia

Nergens goedkoper dan bij ColliShop

Wie regelmatig gaat winkelen bij Colruyt kent het principe waarschijnlijk al. Wanneer je voor of na je het aankopen van een product datzelfde product ergens anders goedkoper ziet, mag je dit binnen de 30 dagen melden aan ColliShop en krijg je (indien het na de aankoop is) het verschil terugbetaald. Maar, naast deze garantie houdt ColliShop ook regelmatig acties en promoties waardoor bepaalde producten nog goedkoper zijn dan dat ze oorspronkelijk waren.

Verschillende afhaal- en verzendingsmogelijkheden

Nog een groot voordeel dat gepaard gaat met online shoppen bij ColliShop is dat je kan kiezen hoe je jouw bestelling wil ontvangen. Kies je ervoor om je bestelling af te halen in een winkel van Colruyt, Okay of een Collect&Go-afhaalpunt? Geen probleem dan is de verzending van je bestelling volledig gratis! Kies je ervoor om je bestelling bij jouw thuis te laten afleveren? Ook dit kan! Dan worden de verzendingskosten berekend op basis van de grootte van je pakket.

Je leest het. Online shoppen bij ColliShop draait niet enkel om 'shoppen', ColliShop draagt zorg voor zijn klanten en zorgt ervoor dat jij steeds de beste producten en artikelen tegen de beste prijs kan kopen!

Ontdek hier het enorme aanbod van ColliShop.