Dames: zo creëer je de ideale winterlook!

Broek met scheuren

Een broek met scheuren is deze winter één van de kledingartikelen die zeker en vast in je kast moet hangen. Broeken met scheuren bestaan uiteraard al langer dan vandaag, maar nu pas zijn ze echt “hot”. In de webshop van Zalando vind je ze niet alleen in alle maten en kleuren, maar ook aan super voordelige prijzen.

Donkerkleurige sneakers

Als we Patricia, stylist bij Zalando, mogen geloven, dan zijn het vooral de “underground vibes” die het de komende winter enorm goed zullen doen. Onder de zogenaamde “underground vibes” verstaan we een look die ons meteen doet denken aan punk of goth. Om deze look te creëren kun je alvast een paar donkerkleurige sneakers scoren in de webshop van Zalando.

Zwarte en witte kleuren

Niet alleen zwarte sneakers zijn deze winter een must have, maar ook zwart en witte kledingartikelen zijn zeker en vast een pluspunt voor je garderobe deze winter. Dit kan gaan van leuke accessoires tot kleding artikelen zoals een broek, een top of een trui. Wil je deze winter echt iedereen verbazen? Check dan snel de nieuwe collectie “Fenty PUMA by Rihanna”, te koop in de webshop van Zalando.

Overknee laarzen

De overknee laarzen zijn eigenlijk nooit echt weggeweest. Deze winter is het opnieuw echt fashionable om overknee laarzen te dragen. De iets donkerdere kleuren zoals zwart, donker grijs, donker bruin, kaki, en donkerblauw kun je makkelijk combineren met een leuk kleedje en daarboven een mooie winterjas.

Een coole winterjas

Eigenlijk moet er gewoon elke winter opnieuw een leuke winterjas in je kast hangen. Een trend die we deze winter zullen zien is dat het vooral de langere jassen en mantels zijn die het erg goed zullen doen. In de webshop van Zalando vind je ze in het groen, beige, grijs, zwart, bruin, blauw, … Enfin, je vindt ze er in alle geuren en kleuren!

Stoere t-shirts

Akkoord, in de winter is het niet echt warm genoeg om zomaar in je t-shirt rond te lopen, maar wanneer je ergens binnen bent kun je natuurlijk wel je stoer t-shirt showen. Tegenwoordig doen de t-shirts met bedrukkingen het erg goed. Denk maar aan de t-shirts met een Levi’s logo en aan de vele andere t-shirts met leuke opschriften.

Hippe handtas

Je coole winteroutfit kan pas helemaal af zijn met de juiste accessoires. Een hippe handtas is er daar eentje van. Dit kan een schoudertas zijn of een shopper, maar een handtas moet je als vrouw gewoon steeds bij je hebben. Het volledig aanbod van handtassen kun je snel en eenvoudig bekijken via deze link.