Dankzij Meubis wordt wonen betaalbaar

Een huis huren of kopen kost tegenwoordig redelijk wat geld. Zeker als je voor het eerst gaat samenwonen met iemand kan de aankoop van een huis een enorme kost betekenen. Maar toch willen heel wat mensen hun eigen stek. Wat ook verstaanbaar is. Iedereen wil ooit wel eens op eigen benen staan en zijn of haar eigen ding kunnen doen. Naast het aankopen of huren van een huis of appartement, moet het natuurlijk ook nog ingericht worden. Ook dit kost geld, maar gelukkig zijn er alternatieven waardoor je voor een redelijke prijs je huis of appartement op een prachtige manier kunt inrichten.

Starterspakket van Meubis

Bij Meubis bijvoorbeeld vind je heel wat prachtige meubels voor een zeer redelijke prijs. Iets wat erg leuk is, is het starterspakket van Meubis. Een starterspakket betekent dat je eigenlijk alles wat je nodig hebt in 1 pakket vindt, voor de scherpste prijs. Zo heb je bij een starterspakket van Meubis bijvoorbeeld een complete eetkamer, een slaapkamer, en een salon voor een zeer scherpe prijs.

Nog leuker is dat Meubis voor iedereen een starterspakket heeft samengesteld. Op die manier hoef je je geen zorgen meer te maken over de verschillende kleurencombinaties of inrichting. Het enige wat nog niet inbegrepen is in de verschillende starterspakketten zijn de accessoires zoals de matras, de lattenbodem, de eetkamerstoelen, ...

Ontdek het volledige aanbod van Meubis

Uiteraard kun je niet alleen voor starterspakketten terecht bij Meubis. Het aanbod van Meubis zo groot, dat je er nog heel wat andere artikelen kunt vinden. Zo kun je bij Meubis terecht voor meubels voor de volgende ruimtes:

  • Eetkamer
  • Woonkamer
  • Slaapkamer
  • Decoratie
  • Tuin en terras
  • Keuken
  • Badkamer
  • Kantoor en bureau
  • Halmeubelen

Krijg €20 korting op je bestelling

Meubels kopen is op zich al een leuk gegeven, maar weet je wat meubels kopen nog leuker maakt? Goedkoper meubels kopen! Dit kan door gebruik te maken van onze exclusieve kortingscode die we onlangs ontvangen hebben van Meubis. Deze kortingscode, die alleen bij TagCity te vinden is, geeft je recht op een korting van 20 euro op je online bestelling bij Meubis. Deze korting is enkel geldig op alle bestellingen vanaf 200 euro en is te vinden op de webshoppagina van Meubis op TagCity.