De degelijke keukens van IXINA

Al 40 jaar lang is IXINA gespecialiseerd in het bouwen van kwaliteitsvolle keukens. Met momenteel 54 winkels waar je in totaal meer dan 4.000 mogelijke combinaties terugvindt is IXINA dan ook één van de grootste. Je vindt er landelijke keukens, moderne keukens, keukeneilanden, L-vormige keukens, kleine keukens, enorm grote keukens, … Kortom, bij IXINA vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

IXINA staat vooral gekend om de degelijkheid van de keukens. Net als bij Duitse klassewagens is ook bij de keukens van IXINA de Duitse degelijkheid aanwezig. Pas nadat elke keuken tot in het kleinste detail gecontroleerd is, verlaat elke keuken de fabriek in Duitsland. Naast de degelijkheid geniet je ook steeds van 10 jaar garantie op alle meubelen en tot 5 jaar op alle elektrotoestellen. Dit om aan te tonen dat je IXINA kan vertrouwen wat betreft het hoge kwaliteitsniveau.

Maak een afspraak bij IXINA

Heb je genoeg gelezen en wil je overgaan tot actie? Maak dan zeker een afspraak met een adviseur van IXINA om je project en je ideeën uit de doeken te doen en om zo samen de ideale keuken te creëren. Wanneer je een afspraak maakt met één van de adviseurs zal je altijd tijd genoeg hebben om rustig en zo gedetailleerd mogelijk je project voor te leggen.

Nadien zal je nuttige raad en tips op maat krijgen over hoe je het beste je project aanpakt. Na je gesprek ontvang je bovendien ook een gratis offerte en een handig keukenplan in 3D van je toekomstige keuken.

En een afspraak met een adviseur is volledig vrijblijvend. Handig toch?

Teken je keuken met de 3D tekentool

Wie van plan is om binnenkort een nieuwe keuken te kopen, kan gebruik maken van de handige online 3D tekentool. Met deze tool kun je in enkele simpele muisklikken je eigen droomkeuken uittekenen. De handige tool stelt automatisch enkele mogelijke opstellingen voor, waardoor je de ruimte in jouw keuken optimaal benut. Bovendien krijg je op het einde ook een gedetailleerde prijsindicatie. Voor de scherpste prijs ga je het beste langs in de winkel!


Schermafbeelding 2015-10-01 om 12.15.03

Plan je Keuken

Ben je op zoek naar tips of advies? Of wil je gewoon wat inspiratie opdoen voor je nieuwe project of verbouwing? Neem dan zeker een kijkje op de blog Plan je keuken. Je vindt er talloze tips, tricks en andere do’s en don’ts over de inrichting van je keuken, het gebruik van keukentoestellen, het klaarmaken van gezonde gerechten, … Kortom, op de blog vind je werkelijk alles wat betreft de keuken en alles wat erbij komt kijken.

IXINA viert feest!

Dit jaar is een feestjaar voor IXINA. Al 40 jaar lang is IXINA actief in de keukensector en kun je er terecht voor professioneel advies omtrent het bouwen en het inrichten van je keuken op maat van je smaak, ruimte en uiteraard je budget. Wat IXINA zo uniek maakt is dat de medewerkers vooral luisteren naar jou. Je project, je wensen, je behoeften, je gewoontes en je budget zijn van zeer groot belang wanneer je je plannen uit de doeken doet.

Dankzij de ervaring, de know-how en vooral het professionalisme van de adviseurs ben je zeker dat je wensen en je dromen uitkomen en jij de keuken zal hebben waarvan je droomt. Gedurende het hele project, van begin tot einde, krijg je bij IXINA persoonlijke begeleiding.