Zo creëer je de ultieme look voor de festivals in België!

Het is bijna zover. Binnen enkele weken wordt het startschot gegeven van het nieuwe festivalseizoen in ons land en ver daarbuiten. Festivals worden vooral gekoppeld aan sfeer, muziek, vrienden en zonder zorgen plezier beleven. Maar, bij veel feestgangers zijn de festivals ook het signaal om de typische festivallook tevoorschijn te toveren. Wij van TagCity helpen je alvast goed op weg en geven jou hierbij enkele suggesties van webshops waarmee je ongetwijfeld dé ultieme festivallook kan creëeren.

Webshop: Asos

Asos is één van de meest gekende en bovendien meest geliefde webshops bij de fashionista's. Vooral het ruime aanbod aan trendy kleding die bovendien ook nog eens geschikt is om te dragen op het festivalterrein zorgt ervoor dat Asos een vaak bezochte webshop is. In de outlet van Asos stel je tegen een zeer voordelige prijs een supertrendy outfit samen waarmee je hoge ogen zal gooien!

Decathlon mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. Wie op zoek is naar een tent die echt festivalproof is, een tent die met andere woorden met gemak regen en wind aankan, kan zeker terecht bij Decathlon. Buiten de perfecte tent vind je er als festivalganger ook andere nuttige accessoires zoals een slaapzak om je warm te houden tijdens de nacht, kookgerei en opblaasbare matrassen!

Webshop: Ici Paris XL

Uiteraard maken de kleren de man. Maar, naast kleren is make-up en verzorging van je huid ook belangrijk om die perfecte festivallook te creëren. In de webshop van Ici Paris XL vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Een sterke nagellak, een goeie nacht- of dagcrème om je huid toch die verzorging te geven die ze nodig heeft of gewoon een leuke parfum om de andere indringende geuren op de camping of de festivalweide te verdringen!

Als laatste kiezen we voor Zalando. Naast de kleren en de make-up zijn schoenen ook van uitermate groot belang tijdens een meerdaags festival als bijvoorbeeld Rock Werchter of Pukkelpop. Vaak wacht je als fervent festivalganger uren op je favoriete artiest omdat je die plaats op de eerste rij voor het podium liever niet afstaat aan iemand anders. Goede en duurzame schoenen zijn dan ook zeer belangrijk. Waarom kiezen we voor Zalando? Je vindt er niet alleen goede en duurzame schoenen, maar ook trendy en fashionable schoenen die in de smaak vallen van elke modebewuste festivalganger!