De ideale Zalando outfit voor een trouw!

Moet je binnenkort naar een trouw of een andere gelegenheid waar je deftig voor de dag moet komen? Dan zit je bij Zalando goed! Je vindt er een ruim aanbod van kledingstukken waarmee je ongetwijfeld zal scoren op het avondfeest. Wij stelden alvast een mogelijke outfit samen op de website van Zalando:

Kostuum is verplicht

Uiteraard ga je niet naar een trouw zonder dat je een kostuum aan hebt. Naar een trouw gaan zonder kostuum is not done. Op de website van Zalando vind je onder de pagina 'kleding' de rubriek 'kostuums'. Daar vind je een enorm aanbod van prachtige kostuums waarmee je ongetwijfeld de show zal stelen. Toch is het bij het kopen van een kostuum altijd even slikken wanneer je de prijs ziet. Zeker als je weet hoe vaak je het kostuum slechts zal dragen... Daarom kijk je beter uit naar een iets goedkoper kostuum dat je na verloop van tijd kunt vervangen door een ander. Een mooi voorbeeld van een kostuum waarbij de verhouding prijs-kwaliteit goed is, is het kostuum van het merk Selected Homme. Het is een donkerblauw kostuum (navy) waarvan zowel de broek als de blazer slim fit zijn. Dit is toch wel belangrijk wanneer je een kostuum koopt, dat je er op let dat het slim fit is. Voor slechts €139 koop je dit kostuum al online bij Zalando!

Wit hemd is altijd mooi

Onder een dergelijk donkerblauw kostuum past een wit hemd wonderwel. Uiteraard kan je in de toekomst altijd nog een ander kleur van hemd dragen onder het kostuum. Maar een wit hemd is basic, maar tegelijkertijd ook chique. Op de website van Zalando vonden we dit prachtig wit hemd van het merk New Look voor een kleine €15. Koopje dus!

Schoenen zijn zeer belangrijk

Oké, we hebben al het hemd en het kostuum. Nu nog passende schoenen. Misschien wel het moeilijkste onderdeel van de complete outfit! Vooral bij een donkerblauw kostuum moet je opletten welke kleur je kiest. Donkerbruine of lichtbruine schoenen zijn bijvoorbeeld al moeilijker te combineren. Daarom kies je het beste voor zwarte schoenen waarvan je zeker weet dat deze kleur past bij de donderblauwe kleur van je kostuum. Op de website van Zalando vonden een prachtig paar schoenen van het merk Hertford voor slechts €189,95. Vooral omdat het hoge schoenen zijn passen deze perfect bij het donkerblauwe kostuum;

PS: bekijk zeker ook even onze actuele promoties in de categorie 'Mode'. Je kan er ongetwijfeld een flink stuk mee besparen bij het kopen van je trouwkledij online!