De leukste artikelen van HEMA

De Nederlandse winkelketen HEMA is sinds enkele jaren na Nederland ook in België de markt volledig aan het veroveren. Het is vooral het uitgebreide aanbod van HEMA met heel wat unieke en originele producten en artikelen die ervoor zorgt dat heel veel mensen er van houden om bij HEMA te shoppen. Bij HEMA vind je niet alleen kleding voor dames en heren, maar je vind er ook heel wat andere zaken zoals schoonheidsproducten, feestartikelen, leuke geschenken, en artikelen om je huis en tuin te onderhouden.

De leukste artikelen van HEMA

Gordijnen op maat

Bij HEMA kun je volledig zelf je raambekleding samenstellen dankzij de handige raambekleding calculator. Zo kun je kiezen tussen gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, plisse en kant & klare gordijnen. Het enige wat je zelf hoeft te doen is het soort stof kiezen, het soort gordijn en de afmetingen correct opnemen. De rest doet HEMA voor jou!

Interieurartikelen

Het aanbod van HEMA is enorm uitgebreid. Maar wat je er steevast in terugvindt, zijn artikelen om je interieur volledig naar je hand te zetten. Zo vind je er decoratieve artikelen, handige opbergers en nog zoveel meer.

Feestartikelen en geschenken

Ben je van plan om een feestje te organiseren? Check dan zeker het aanbod van HEMA. Je vindt er alles om het perfecte feestje te organiseren: ballonnen, slingers, verkleedkleren, ... Bij een leuk feestje horen uiteraard ook originele geschenken. Ook dit vind je terug in het aanbod van HEMA. Zo kun je er een wereldkaart met kraslaag kopen, waarop je alle landen die je reeds bezocht hebt kunt aanduiden.

Een ander origineel geschenk is de retrocamera Instax Camera van Fujifilm. Hiermee kun je prachtige polaroid foto's nemen om zo alle unieke momenten vast te leggen op een tastbare foto.

Voordelen van HEMA

Gratis afhalen in de winkel

Wanneer je ervoor kiest om iets via de webshop van HEMA te bestellen, dan kan je ervoor kiezen om je bestelling te laten afleveren in één van de verschillende filialen van HEMA. Eenmaal je bestelling aangekomen is, kun je ze volledig gratis afhalen in de winkel. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je bestelling in goede handen is.

Gratis thuislevering vanaf €50

Heb je toch liever dat je bestelling bij jouw thuis geleverd wordt? Dan kan dat! Alle bestellingen vanaf een minimumbedrag van €50 of meer worden immers volledig gratis bij jouw thuis geleverd. Zo hoef je niet meer naar de winkel, maar kun je vanuit je zetel je favoriete artikelen online kopen bij HEMA.

24/7 online shoppen

In tegenstelling tot de fysieke winkels van HEMA, die uiteraard een gesloten zijn na een bepaald uur en op zondag, kun je in de online winkel van HEMA wel naar hartenlust shoppen op de momenten wanneer jij dat wenst. Zo kun je 's avonds na je werk nog je bestelling plaatsen in de webshop van HEMA.

P.S. Bekijk zeker de webshoppagina van HEMA op TagCity, om geen enkele actie of aanbieding te missen.