De leukste elektronica geschenken voor de eindejaarsperiode

2016 is bijna ten einde en dat betekent dat we de eindejaarsperiode naderen. Tijdens deze periode is het bij veel gezinnen een traditie geworden om op feestdagen zoals Kerstdag en Oudejaarsavond geschenken uit te wisselen.

Voor veel mensen is de zoektocht naar een leuk en origineel geschenk vaak een zeer moeilijke bevalling. Het is niet altijd eenvoudig om voor je mama, je broer of je dochter een leuk cadeautje te vinden waar ze lang plezier aan zullen beleven.

Welk geschenk kies je het best?

Heel veel mensen kiezen voor elektronica als geschenk voor iemand. De reden hiervoor is simpel: elektronica is erg aantrekkelijk om te geven als geschenk en bovendien is het ook steeds vernieuwend. Een andere belangrijke reden om elektronica te geven als geschenk aan iemand is dat iedereen wel graag een geholpen wordt door een handig gadget.

Wij zochten de leukste elektronica geschenken voor jou uit:

Tablet

De laatste jaren was de opkomst van de tablet erg opmerkelijk. Toestellen zoals de Samsung Galaxy Tab of de iPad van Apple gingen enorm snel over de toonbank. Heel veel mensen hebben tegenwoordig ook een tablet in huis. Het handige aan een tablet is dat je er net hetzelfde mee kunt doen als met een computer, maar het formaat is veel handiger.

In de webshop van MediaMarkt vind je een groot aanbod van tablets, in alle maten en kleuren.

Smartwatch

Nog iets handiger dan een tablet is een smartwatch. Merken zoals LG, Samsung, Apple, Garmin en Huawei hebben er de voorbije maanden op de markt gebracht. Met een smartwatch heb je heel wat gelijkaardige functies die je ook in een smartphone terugvindt. Zo kun je met de meeste smartwatches een bericht versturen, je e-mails checken, …

Bekijk hier alle smartwatches in de webshop van MediaMarkt.

Nespresso, what else?

Veel mensen houden ervan om ’s morgens, ’s middags of ’s avonds te genieten van een lekker deugddoend kopje koffie. Met één van de koffiemachines van Nespresso zet je steeds een perfect gemaakt kopje koffie met een uitzonderlijke smaak. Bovendien krijg je bij ongeveer elke koffiemachine gratis capsules of kun je profiteren van een cashback actie.

Bekijk hier alle koffiemachines van Nespresso.

Game console

Vooral voor jongeren is dit het ultieme geschenk. Een game console zorgt ervoor dat je uren aan een stuk plezier beleeft aan populaire games zoals Need For Speed, Fifa, Call Of Duty, … In de webshop van MediaMarkt kun je vaak leuke (en voordelige!) packs kopen waarbij je dan een game console koopt, een tweede controller en een game in één pack.

Bekijk hier alle game consoles.