De leukste vakantie? Die beleef je met Belvilla!

Weet je nog niet wat jouw volgende vakantiebestemming wordt de komende zomer? Geen nood, je bent niet alleen! Doordat mensen steeds vaker op reis gaan, hebben ze steeds minder inspiratie om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie om er een leuke vakantie te beleven. Maar gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden waardoor je al gauw heel wat inspiratie kunt opdoen voor een volgende vakantiebestemming. Op de website van Belvilla vind je bijvoorbeeld heel wat verschillende vakantiebestemmingen waar je een vakantiehuis kunt huren en er volledig onafhankelijk en vrij een leuke tijd kunt hebben, gezellig met z'n tweetjes of met de hele familie.

Belvilla geeft jou de mogelijkheid om inspiratie op te doen voor een volgende vakantiebestemming doordat ze verschillende vakantiethema's aanbieden of door gebruik te maken van de handige en erg uitgebreide zoekfunctie om zo jouw ideale vakantie te vinden.

Vakantie in eigen land

Een van de mogelijkheden die je hebt wanneer je op zoek gaat naar een vakantie bij Belvilla is om gewoon op reis te gaan in eigen land. België heeft verschillende regio's die ideaal zijn om er een leuke vakantie te beleven. Enerzijds heb je bijvoorbeeld de prachtige Ardennen waar je niet alleen in de vrije natuur kunt logeren, maar waar je ook mooie, authentieke steden zoals Namen en Durbuy kunt bezoeken. Anderzijds is er uiteraard ook nog onze eigen Belgische kust waar het tijdens de zomermaanden heerlijk vertoeven is aan het strand.

Toch liever naar Spanje? 

Al jaren lang is behoort Spanje tot de meest populaire vakantiebestemmingen. Jaarlijks trekken heel veel toeristen naar Spanje op vakantie. De reden? Uiteraard heeft het goede weer en het uitstekende klimaat in Spanje er iets mee te maken. Maar ook de prachtige steden zoals bijvoorbeeld Barcelona, Madrid, Valencia en natuurlijk ook de verschillende Costa's zijn enkele van de vele troeven waardoor Spanje nog steeds een zeer populaire vakantiebestemming is.

Of spreekt een verre reis jou meer aan?

Heb je het zowat gezien op de verschillende bestemmingen dicht bij huis? Veel mensen zijn van hetzelfde gedacht en gaan daarom op zoek naar een bestemming die iets verder ligt. Je leeft ten slotte maar één keer zeggen ze dan! Ondanks het feit dat Belvilla enkel vakantiewoningen aanbiedt, kun je er toch heel wat verre bestemmingen vinden. Neem nu bijvoorbeeld Curaçao. Dit prachtige eiland gelegen in de exotische Caraïben is een vakantiebestemming waar je ongetwijfeld heel wat onvergetelijke ervaringen op zal doen. De parelwitte stranden, de prachtige locaties om te duiken, de ongerepte natuur en natuurlijk de super vriendelijke lokale bevolking zijn enkele troeven van deze prachtige vakantiebestemming.

Tip: krijg 5% extra korting!

Je merkt het: op de website van Belvilla kun je meteen heel wat inspiratie opdoen om op zoek te gaan naar een volgende vakantiebestemming. En wat nog leuker is, is dat je tijdens de periode van 2 april tot en met 9 april maar liefst 5% extra korting krijgt op jouw boeking bij Belvilla dankzij onze exclusieve kortingscode die je hier terugvindt.

Extra tip: ontdek meer met een huurauto

Wie de komende zomer op reis wil in binnen- of buitenland kan bijvoorbeeld ook gebruik maken van een huurauto. Tegenwoordig kun je, bijvoorbeeld via Sunny Cars, eenvoudig op zoek gaan naar de ideale huurauto die perfect aansluit bij jouw behoeften tijdens jouw reis. Met een huurauto ben je volledig onafhankelijk en kun je zelf bepalen wat je doet of wat je bezoekt. Ook kun je zelf jouw vakantie indelen, waardoor je helemaal stressvrij terugkomt. Bovendien zie je ook gewoon veel meer wanneer je jouw vakantiebestemming verkent met een huurauto.