De vele voordelen van Flyer.be

Bij Flyer.be kun je als particulier of als bedrijf ongeveer alles bestellen wat met drukwerk te maken heeft. Je kunt er terecht voor affiches, agenda's, banners, magazines, hoesjes, drankbonnen, magneten en nog veel meer. Kortom, het aanbod van Flyer.be is werkelijk indrukwekkend. Ongelooflijk denk je waarschijnlijk? Maar, naast het gigantische aanbod heeft Flyer.be nog veel meer te bieden. We zetten enkele van de handige voordelen op een rijtje:

Kortingen en promoties

Kortingen en promoties zijn uiteraard niet onbelangrijk. Wel, bij Flyer.be vind je regelmatig prachtige kortingen en leuke promoties. Dankzij deze kortingen ben je er meteen ook zeker van dat je jouw drukwerk tegen de laagste en dus meest voordelige prijs besteld hebt. Bovendien kun je dankzij Flyer.be (gratis) inspiratie opdoen dankzij de vele handige tips verspreid over de website.

Snel prijs berekenen en bestellen

Nooit eerder was drukwerk bestellen zo eenvoudig als nu bij Flyer.be. Dankzij de handige tool op de website van Flyer.be kun je in enkele seconden tijd de prijs berekenen van de hoeveelheid drukwerk die jij wenst te bestellen. Bovendien kun je meteen daarna je drukwerk volledig personaliseren en het vervolgens bestellen. Voor je het weet je heb je jouw eigen ontworpen flyers of visitekaartjes thuis bij jou afgeleverd!

Gratis sampleflip

Wie voor de allereerste keer drukwerk bestelt via Flyer.be hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van het drukwerk. Via de website kun je volledig gratis een sampleflip aanvragen waardoor je meteen met je eigen ogen ziet welke kwaliteit Flyer.be te bieden heeft. Je krijgt dus met andere woorden een voorsmaakje van je bestelling.

Gratis afhalen en persoonlijk advies

Bij Flyer.be is het bestellen en het leveren van drukwerk volledig gratis. Bovendien kun je ervoor kiezen om je bestellingen te laten leveren in één van de Flyer.be afhaalpunten in je buurt. Op die manier hoef je niet speciaal thuis te blijven om de postbode op te wachten. In één van de vele afhaalpunten krijg je dan ook nog eens gratis advies en tips omtrent je bestelling.

Zeg nu zelf, drukwerk bestellen was nog nooit zo eenvoudig toch? Ontdek alle actuele kortingscodes en aanbiedingen van Flyer.be hier!