De vele voordelen van Proximus

Tegenwoordig heb je heel wat verschillende apparaten in huis. Het is dan in de eerste plaats ook moeilijk om nog een onderscheid te kunnen maken tussen de vele apparaten op je factuur. Het overzicht bewaren is zeer moeilijk geworden. Voor je vaste telefonie zit je bij die provider, bij een andere provider heb je dan weer een gsm abonnement afgesloten en voor je digitale televisie zit je liever bij die provider.

Dankzij de verschillende packs van Proximus is dit probleem nu van de baan. Proximus biedt packs aan waarin alle diensten zitten die jij nodig hebt. Dankzij één van die packs wordt het veel makkelijker om het overzicht op je factuur te bewaren. Bovendien geniet je vaak ook van extra voordelen wanneer je besluit om een pack te nemen of krijg je gewoon een fikse korting op het totale bedrag.

Comfort

Eén van die packs die Proximus aanbiedt is het pack Comfort. Dit pack bevat de volgende drie diensten:

  • Internet binnenshuis
  • Digitale televisie
  • Vaste telefonie

Voor dit pack, dat drie verschillende diensten bevat, betaal je slechts €63,95 per maand. Bovendien geniet je regelmatig van exclusieve promoties zoals de aankoop van een smart tv voor amper €49.

Maxi

Een tweede pack dat Proximus momenteel aanbiedt is het pack Maxi. Net als bij het pack Comfort krijg je bij dit pack standaard drie verschillende diensten aangeboden:

  • Internet binnenshuis
  • Digitale televisie
  • Vaste telefonie

Het grote verschil met het Comfort pack is dat je bij het Maxi pack veel meer krijgt. Zo is de uploadsnelheid van je internet 8 Mbps, terwijl dit bij het Comfort pack slechts 6 Mbps is. Ook krijg je maar liefst 2 GB mobiel internet om te surfen met je tablet via 3G of 4G. Bij het Comfort pack is dit slechts 500 MB, wat redelijk weinig is als je regelmatig je favoriete krant wenst te lezen op je tablet. Alle voordelen van het Maxi pack vind je hier.