De vier beste Black Friday deals van 2020

Op vrijdag 27 november is het opnieuw zover: Black Friday. Tijdens dit evenement, dat is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, kan je als klant profiteren van heel veel kortingen bij talloze webshops. Naast de webshops zien ook heel veel fysieke winkels hun kans om mee in de strijd te stappen en om zo de beste kortingen aan te bieden. Hierdoor wordt het voor klanten moeilijker om op Black Friday zelf meteen de beste kortingen terug te vinden of bewust artikelen terug te vinden die je nodig hebt en die bovendien ook nog eens in korting aangeboden worden. Om jou het zoekwerk te besparen op Black Friday hebben wij alvast een selectie van de vier beste Black Friday deals opgezocht en hieronder samengevat.

de Bijenkorf: tot 30% korting op vele mooie merken

Een webshop die steeds erg populair is tijdens Black Friday is de Bijenkorf. Deze webshop is eigenlijk sowieso al geliefde bij de vele online shoppingliefhebbers, maar tijdens Black Friday staat de Bijenkorf vaak met stip op nummer één op het lijstje van te checken webshops. De reden hiervoor is dat de Bijenkorf tijdens Black Friday z'n klanten steeds verwent met een extra korting. Zo kan je ook dit jaar opnieuw genieten van kortingen die oplopen tot 30% op vele mooie merken bij de Bijenkorf. Black Friday is dus met andere woorden het ideale moment om op zoek te gaan naar die nieuwe broek, dat leuke bloesje voor de eindejaarsperiode of die coole horloge om jezelf eens te verwennen. Wist je dat trouwens dat je bij de Bijenkorf ook heel veel artikelen terug kan vinden in de categorie Wonen & Vrije Tijd?

ZEB: Black Friday kortingen tot - 50%

Webshops die kleding verkopen zijn sowieso al erg populair, maar op Black Friday zijn ze nog net iets meer gewild. Heel veel mensen wachten namelijk tot Black Friday om dan hun slag te slaan en zo hun favoriete kledingartikelen aan een verminderde prijs te scoren. En gelijk hebben ze, want ook bij ZEB kan je naar aanleiding van Black Friday genieten van leuke extra kortingen die kunnen oplopen tot 50% op heel veel artikelen in de webshop van ZEB. Bij ZEB kan je kleding, schoenen en accessoires kopen van veel gekende merken zoals Levi's, PUMA, Diesel, Tommy Jeans, JACK & JONES, ... Ontdek alle Black Friday kortingen tot - 50% in de webshop van ZEB!

 

Meubis: gigantische kortingen op alle producten

Net als de tijdens de voorbije edities van Black Friday doet ook Meubis opnieuw mee met Black Friday. Je vindt er de strafste en voordeligste deals om jouw interieur helemaal klaar te maken voor het nieuwe jaar dat voor de deur staat. Vanaf vrijdag 27 november tot 30 november (Cyber Monday) kan je genieten van gigantische kortingen op alle producten en dit voor alle kamers. Zo kan je misschien die nieuwe vast boxspring kopen waar je al zo lang naar uitkijkt? Of nu kan je eindelijk die eettafel en bijhorende stoelen kopen om jouw interieur helemaal op punt te zetten? Ontdek alle Black Friday deals en andere kortingprijzen van Meubis in de webshop.

Orange: exclusieve online deals en smartphones aan uitzonderlijke prijzen

Omdat Black Friday eigenlijk plaatsvindt op een vrijdag en dus slechts één dag duurt, kan je bij veel webshops slechts op die ene dag van kortingen genieten. Maar bij Orange heb je maar liefst 10 dagen de tijd om te genieten van de verschillende Black Friday Deals. De Black Friday Deals van Orange bestaan uit de strafste aanbiedingen van gsm' en andere accessoires. Zo kan je bijvoorbeeld de nieuwste smartphones aan uitzonderlijke prijzen kopen of kan je 50% korting krijgen op alle accessoires bij aankoop van een smartphone met of zonder abonnement. Tip: vergeet zeker ook niet de exclusieve online deals te checken in de webshop van Orange. De exclusieve online deals geven jou de kans om te profiteren van nog interessantere prijzen op een selectie van de smartphones.