Desigual: hip, jong en vrolijk

Hip, jong en vrolijk, dat zijn de drie kernwoorden waarmee je de kleding van het Spaanse merk Desigual kunt beschrijven. Het merk staat bij de modeliefhebbers en de fans gekend voor de "patchwork designs", de duidelijke prints, graffiti kunst, asymmetrische ontwerpen en de flamboyante kleuren die gebruikt worden op de kledingstukken.

Dat Desigual gevestigd is in de Spaanse stad Barcelona merk je al snel wanneer je de kledingstukken van het merk bekijkt. De unieke sfeer en vibes van Barcelona vind je terug in de volledige collectie van Desigual. De filosofie van het merk Desigual is dan ook erg simpel en duidelijk. Het merk wil positiviteit, verdraagzaamheid, toewijding en plezier uitstralen. Deze filosofie heeft er ongetwijfeld voor gezorgd dat Desigual de voorbije jaren een enorm populair merk geworden is waarvan de kleding vaak gedragen wordt door zowel jong als oud.

Ontdek ook de collectie "wonen" van Desigual

Naast kleding voor zowel dames, heren en kids heeft Desigual ook een uitgebreide collectie wonen in de aanbieding. De collectie wonen bestaat uit verschillende artikelen die stuk voor stuk te maken hebben met wonen. Zo kun je er bijvoorbeeld dekbedovertrekken kopen maar ook pyjamas en badjassen of artikelen voor de badkamer. De deco artikelen van Desigual zorgen er dan weer voor dat je interieur een kleurrijke en vrolijke look krijgt.

Deel jouw stijl: #mydesigual

Social media is niet meer weg te denken, en ook Desigual maakt handig gebruik van de eindeloze mogelijkheden die de verschillende social mediakanalen te bieden hebben. Zo kun je je volledige outfit trots showen aan andere mensen die van Desigual houden door een foto van je outfit of je stijl te delen op Facebook of Instagram, met de bijpassende hashtag #mydesigual. Op die manier kan ook jij andere outfits van mensen bekijken om zo inspiratie op te doen wanneer je even niet weet wat te dragen.

Geschiedenis van Desigual

De collecties voor dames, heren en kinderen die gemaakt worden door Desigual worden via 17 verschillende verkoopkanalen verspreid naar ongeveer 500 eigen en franchisewinkels, ongeveer 8.000 multi-brand spaces en 2.500 corner concessions. Het bedrijf achter Desigual is opgericht in 1984 door de Zwitser Thomas Meyer, die van een wereld droomde waarin mensen zich anders zouden kleden. Ondertussen bevinden de headquarters van Desigual zich in Barcelona, vlak aan de Middellandse Zee. De gedurfde en enthousiaste kleding van Desigual is te koop in meer dan 100 verschillende landen, wereldwijd.

Tip: krijg je bestelling bij Desigual gratis verzonden!

Wanneer je voor minstens €50 bestelt in de webshop van Desigual en geregistreerd bent als klant bij Desigual, dan krijg je je bestelling volledig gratis thuis geleverd.