Deze attracties in Bobbejaanland zijn een must

Bobbejaanland staat gekend als het leukste pretpark van ons land. Met heel wat verschillende attracties is de keuze enorm en beleef je er ongetwijfeld een onvergetelijke dag. Maar natuurlijk bereid je je bezoek aan Bobbejaanland best op voorhand al wat voor, zodat je op het einde van je bezoek toch alles gedaan hebt wat je op oorspronkelijk wou doen. Daarom maakten wij alvast een lijstje van alle attracties die je tijdens je bezoek aan Bobbejaanland zeker gedaan moet hebben.

Snel van start in de Speedy Bob

Nog voor je het park goed en wel binnen gekomen bent is er de Speedy Bob. Deze super snelle attractie maakt deel uit van de categorie "intens", wat betekent dat deze attractie niet voor watjes bedoeld is. Deze super leuke achtbaan neemt alle bochten en helling aan een super hoge snelheid: pret verzekerd!

Even bekomen in de Kettingmolen

De dag is nog lang en dus doen we best niet alles tegelijk. Na de Speedy Bob is de Kettingmolen de ideale attractie om even te bekomen. Met de armen gespreid en de voeten van de grond zweef je meters boven de grond en voel je de kriebels in jouw buik.

Bezoek het meest griezelige hotel

In vergelijking met andere hotels is dit hotel echt wel het meest griezelige hotel. Je komt er toe als nietsvermoedende toerist maar na het inchecken besef je al dat het helemaal geen rustige nacht zal zijn. De sleutels aan de sleutelbos die je meekrijgt blijken niet te werken en bovendien zijn alle deuren gesloten. Geraak jij binnen de acht minuten buiten uit het Nightmare Hotel?

Beleef virtual reality in het echt

Technologie kent geen grenzen. De laatste tijd is het vooral de virtual reality die erg populair blijkt te zijn. Ook in Bobbejaanland kun je ontdekken wat virtual reality nu precies blijkt te zijn. Mount Mara is de mysterieuze vulkaan die achter The Forbidden Caves ligt. Terwijl je door een karretje afdaalt in de vulkaan zie je door je Samsung Gear VR-bril hoe de vulkaan plots uitbarst en moet je proberen om zo snel mogelijk uit de brandende vulkaankrater te ontsnappen. Lukt het jou?

Klimmen en ravotten in het Kinderland

Ook voor de kleinsten is Bobbejaanland het ideale pretpark. In Kinderland kunnen kinderen klimmen, ravotten, spelen en zich amuseren met maar liefst 7000 vierkante meter aan attracties en speelgelegenheden. Na een bezoek aan Kinderland is je bezoek aan Bobbejaanland pas echt compleet.