Deze gadgets heb je echt nodig op reis!

Er is geen beter moment om prachtige foto's te nemen dan tijdens je reis. Wanneer je op vakantie bent heb je niet alleen ruim de tijd om alle functionaliteiten van je gloednieuwe camera uit te testen, maar het is ook gewoon de ideale plek om foto's te nemen die je later nog eens opnieuw kunt bekijken om zo herinneringen op te halen aan die onvergetelijke reis. Maar uiteraard doe je op reis veel meer dan alleen maar foto's nemen. Naast een camera zijn er nog heel wat gadgets en accessoires die je zeker niet vergeten bij het maken van je reiskoffer!

Een reflexcamera

Wil je tijdens je reis echt pro zijn in het nemen van foto's om vervolgens bij je thuiskomt te kunnen stoefen met de prachtige foto's die je genomen hebt? Wel, dan is een reflexcamera zeker iets voor jou. In de webshop van MediaMarkt vind je heel wat verschillende modellen en merken. Als je voor de eerste keer kiest voor een reflexcamera, dan neem je best niet meteen het duurste model, maar ook niet het meest goedkope. Deze Nikon D3300 bijvoorbeeld is het ideale toestel voor beginners om zich helemaal uit te leven.

Waterdichte draagbare luidspreker

Op het strand is het altijd leuk, maar het is nog leuker als je er kunt genieten van je favoriete songs. Met een smartphone kun je tegenwoordig oneindig veel liedjes opslaan en beluisteren, of je kunt gewoon je favoriete muziek opzoeken op YouTube . Via een draagbare luidspreker kun je ze dan weer beluisteren terwijl je lekker ligt te zonnen op het strand. Deze waterdichte, draagbare luidspreker van Philips is ideaal voor op reis.

Barbecue voor op de camping

Heel wat mensen kiezen er tegenwoordig voor om tijdens hun reis niet te logeren in een hotel, maar om te verblijven op een camping. De vrijheid en de zelfstandigheid die je op een camping ervaart, vind je natuurlijk niet terug in een hotel. Dit zorgt ervoor dat je volledig zelf kunt kiezen wat je bijvoorbeeld 's avonds klaarmaakt. Een barbecue tijdens je verblijf op een camping is altijd een goed idee. Zeker als het een elektrische barbecue is, omdat deze bijna altijd toegelaten zijn op de meeste campings.

Sporthorloge voor de sportievelingen

De echte fanatieke sporters blijven ook op reis verder werken aan hun goede vorm. Een paar kilometer gaan lopen 's morgens of nog voor het zwembad vol zit de nodige kilometers gaan zwemmen om de overtollige kilo's die je er standaard bij krijgt op reis te snel af te zijn. Met een sporthorloge kun je je ook op reis perfect laten begeleiden tijdens je sportieve prestaties.