Deze leuke herfstoutfit vind je bij Outlet Avenue

De zomer is al een tijdje voorbij en stilaan mogen we ook onze zomerkleding opbergen en plaats maken voor de herfst- en winterkleding. De t-shirts en shorts maken dus plaats voor truien en lange broeken. Ook wat schoenen betreft kunnen we stilaan gaan kijken naar schoenen die iets beter bestand zijn tegen regen en andere gure weersomstandigheden. Misschien ben jij wel nog op zoek naar enkele nieuwe ideetjes of enkele nieuwe kledingstukken voor de komende herfst- of winterperiode? Wel, ook wij gingen op zoek naar een leuke herfstoutfit voor een betaalbare prijs en vonden deze leuke kledingstukken in de webshop van Outlet Avenue.

Sweater met capuchon van Jack & Jones

Erg leuk om te dragen en bovendien ook lekker warm voor wanneer het buiten net iets kouder is, is deze zwarte sweater met capuchon van Jack & Jones. Een sweater met capuchon oogt bovendien ook sportief maar tegelijk straalt zo'n trui ook iets deftigs uit, ideaal dus voor overdag. De trui gaat in ons winkelmandje voor slechts 39,95 euro.

Jeansbroek van Levi's

Als we het over een jeansbroek hebben, dan denk je toch meteen aan het populaire merk Levi's? In de webshop van Outlet Avenue vind je heel wat verschillende soorten jeansbroeken van het merk Levi's. Erg leuk onder de zwarte sweater met capuchon is een donkere jeans zoals deze van Levi's die we vonden voor 99 euro, wat echt wel een redelijke prijs is voor een broek van dergelijke kwaliteit. We kozen voor een slim taper fit, wat betekent dat de broekspijpen wat nauwer zitten aan de benen.

Halfhoge sneakers van Vans

Iedereen heeft wellicht al een leuk paar sneakers staan. Maar tijdens de zomermaanden kun je natuurlijk andere sneakers dragen dan tijdens de herfst- of winterperiode. Zeker gezien het feit dat het tijdens de herfst of de winter regelmatig regent en iets kouder is, zijn iets dikkere schoenen natuurlijk wel aangenaam. Maar omdat we de sportieve look van onze outfit graag willen behouden, kozen we voor sneakers van het merk Vans. Geen lage, maar wel halfhoge sneakers in een zwarte kleur. Ze passen niet alleen perfect bij de broek en de sweater, maar doordat ze halfhoog zijn, heb je het ook nog eens lekker warm aan je voeten. En voor 85 euro heb je niet alleen een leuk, maar ook een degelijk paar schoenen.

10 euro korting op je bestelling

Zou je graag deze outfit kopen? Dan kan dat via de webshop van Outlet Avenue. We geven je meteen ook een leuke korting van 10 euro op je bestelling, geldig op alle bestellingen vanaf 65 euro.