Deze zaken moet je zeker kopen tijdens de soldenperiode

Yes, het is opnieuw zover. Op maandag 2 januari is de eerste soldenperiode van 2017 van start gegaan. Heel veel mensen kijken al sinds de vorige soldenperiode in juli uit naar dit moment. En terecht! De soldenperiode laat ons toe om te profiteren van leuke kortingen en promoties, waarvan je anders tijdens het jaar niet kunt profiteren.

Op die manier kun je tijdens de soldenperiode heel wat artikelen aan een veel goedkopere prijs kopen. Zo kun je bijvoorbeeld artikelen kopen waarvan de prijs tijdens het jaar net iets te hoog gegrepen is voor jouw budget... Nu de soldenperiode van start gegaan is, gingen wij van TagCity op onderzoek en maakten we een handig lijstje van artikelen die je tijdens de soldenperiode zeker op de kop moet tikken via één van de vele webshops die je op TagCity kunt terugvinden.

Kleding, schoenen en accessoires

Als je na de soldenperiode aan iemand vraagt wat hij of zij gekocht heeft, dan zal er ongetwijfeld wel een kledingstuk, een paar schoenen of een leuk, catchy of handig accessoire bijzitten. Ongeveer alle populaire webshops zoals de Bijenkorf, JBC, Zalando, Sarenza, Asos en nog veel meer verwennen hun klanten en bezoekers met ongeziene kortingen. Vaak kunnen de kortingen oplopen tot wel 70% of zelfs meer naar het einde van de soldenperiode toe. Sla dus zeker je slag, voor het te laat is!

Een volledig overzicht van alle webshops waar je kleding, schoenen en accessoires kunt kopen vind je hier.

Boek nu al je reis voor de zomerperiode

Akkoord, het is nog redelijk vroeg om je reis te boeken voor de komende zomer. Maar tijdens de soldenperiode zijn het niet alleen de kledingwebshops die kortingen geven. De verschillende reisorganisaties zoals TUI en Neckermann, maar ook de hotel- en reiswebsites zoals Hotelspecials, Booking.com en CheapTickets profiteren van de soldenperiode om hun klanten en bezoekers te verwennen met leuke kortingen en promoties.

Een volledig overzicht van alle webshops over reizen vind je hier.

Elektronica en gadgets

Tijdens het jaar zie je wel eens leuke gadgets of handige elektronische toestellen die je graag zou kopen, maar waarvan de prijs helaas net iets te hoog is voor jouw budget. Wel, gelukkig is er nog de soldenperiode. Tijdens de soldenperiode kun je bij heel wat webshops zoals Media Markt, Krëfel en heel wat andere webshops profiteren van leuke kortingen op de meeste artikelen in hun assortiment.

Stel je voor dat je tijdens het jaar een leuke smartphone gezien hebt, maar dat hij dan net iets te duur was. Als je echt snel bent, kun je diezelfde smartphone tijdens de soldenperiode waarschijnlijk kopen aan een sterk verminderde prijs. Let wel op, enkel als je echt snel bent!

Een volledig overzicht van alle elektronica webshops vind je hier.

Parfum en cosmetica

Deze is vooral voor de dames. Een leuk geurtje is altijd leuk en maakt ook steeds een goede indruk. Maar helaas kost een parfum redelijk wat geld, en zeker als je eens wil afwisselen, dan kan de prijs van een flesje parfum al snel een grote hap uit jouw budget zijn. Wees dan gewoon zo slim om af te wachten tot de soldenperiode en jouw slag te slaan!

Bij webshops zoals Ici Paris XL, Parfuma en Parfumswinkel kun je parfums en geschenkpakketten kopen aan een verminderde prijs. Je kunt natuurlijk ook andere cosmetica kopen bij webshops zoals Yves Rocher, L'Occitane, Bio'ty Lab, The Body Shop en nog veel meer andere webshops die je terugvindt via deze link.

Tip

Bekijk zeker ook alle kortingen van meer dan 570 verschillende webshops die slechts tijdelijk (tijdens de soldenperiode) geldig zijn via deze link.