Deze zomeroutfit stelde ik samen bij Maison Lab

Met de zomer die stilaan z’n intrede doet, wordt het tijd om de dikke winterkleding aan de kant te schuiven en in onze kleerkast plaats te maken voor de zomerkleding. Dikke truien, warme jassen en jeansbroeken moeten dus plaatsmaken voor kledingstukken zoals die meer gedragen worden tijdens de zomermaanden zoals bijvoorbeeld t-shirts en shorts.

Webshop met topmerken

Wie nog op zoek is naar een leuke outfit voor de komende zomer moet zeker eens een kijkje nemen in de webshop van Maison Lab. Deze webshop uit Genk is een gloednieuwe webshop waar zowel dames en heren terecht kunnen om er kledingstukken en accessoires te kopen zoals schoenen, handtassen, truien, broeken, … Kortom, elke shopaholic kan er zijn of haar modehart ophalen.

Ook wij gingen alvast eens kijken in de webshop en deden een poging om onze ideale zomeroutfit samen te stellen. Mission accomplished, al zeggen we het zelf!

Cool t-shirt van Only & Sons

T-shirts met prints zijn tegenwoordig opnieuw populair. Maar t-shirts zonder print en dus met een effen kleur blijven het ook nog steeds goed doen. Dit goudkleurig t-shirt van het merk Only & Sons lijkt ons alvast een zeer leuk kledingstuk. Bovendien kopen we het aan de helft van de prijs!

Zomerse short voor warme temperaturen

Doordat ons t-shirt vrij sober is, mogen we ons bij het kiezen van een short toch een beetje laten gaan. Ons oog viel meteen op deze leuke short van het merk Essentiel. De leuke dragonflyprint en de donkere kleur van de short past uitstekend bij de kleur van ons t-shirt. Ook hier besparen we maar liefst 70%!

Sneakers mogen niet ontbreken

Als er één kledingstuk is dat de laatste jaren helemaal terug is van weggeweest, dan zijn het wel de sneakers. Tegenwoordig zie je ze overal in het straatbeeld, in alle geuren en kleuren. Heel veel van de nieuwe sneakers zijn gebaseerd op modellen van de jaren ’90. Erg leuk onder onze short zijn deze zwart-witte sneakers van Vans. Omdat er al een print in de short zit, is het leuk dat onze schoenen geen print hebben en dus een effen kleur hebben. De witte zool zorgt dan weer voor de sportieve look. Bij Maison Lab kopen we deze sneakers voor slechts 49,99 euro!

Krijg 20% extra korting op je bestelling

Goed nieuws! Tot en met eind juni hebben wij een exclusieve kortingscode voor Maison Lab. Dankzij deze exclusieve kortingscode krijg je 20% extra korting op je bestelling bij Maison Lab. Dit betekent dat je op elke bestelling van minstens 70 euro dus nog eens 20% extra korting krijgt. De exclusieve kortingscode vind je hier terug.