Dichtbij genieten van de zomer

De lente is volop bezig en de zomer staat voor de deur. Heel veel mensen hebben een tijdje terug al besloten om een reis te boeken naar één van de vele toeristische bestemmingen om er hun zomervakantie door te brengen.

Toch zijn er nog steeds heel veel mensen die nog geen reis geboekt hebben. Dit kan zijn door bijvoorbeeld een te drukke agenda of omdat je niet echt weet waar je heen wil gaan. Heel veel mensen willen bijvoorbeeld helemaal niet op reis naar het buitenland, maar willen liever ergens dichtbij op reis gaan.

De voordelen van een dichtbij vakantie

Elk jaar opnieuw kiezen heel veel mensen niet voor het buitenland, maar voor een bestemming dichtbij om er hun zomervakantie door te brengen. Dit heeft zo z’n voordelen. In de eerste plaats is er de vrijheid die je ervaart wanneer je voor een dichtbij vakantie kiest. Je bepaalt immers volledig zelf hoe je vakantie eruitziet. Zo bepaal je zelf welke plaatsen je zal bezoeken, welke activiteiten je wil doen en op welke tijdstippen je dit wil doen.

Daarnaast is er natuurlijk ook nog de kostprijs van de vakantie. In vergelijking met de kostprijs van een vliegvakantie naar een toeristische bestemming zoals Spanje, Turkije of Portugal ligt de kostprijs van een dichtbij vakantie een stuk lager. Zeker in het hoogseizoen tijdens de maanden juli en augustus is het verschil in prijs opmerkelijk.

Als derde is er het enorme aanbod van mogelijkheden voor een dichtbij vakantie. De laatste jaren is gebleken dat steeds meer mensen opteren voor een dichtbij vakantie, waardoor de vraag dus toegenomen is. Hierdoor is het aanbod ook een stuk groter geworden en is er dus enorm veel keuze.

Verblijf op een park van Landal GreenParks

Een van die mogelijkheden voor een zomervakantie dichtbij is een park van Landal GreenParks. Landal GreenParks heeft meer dan 80 vakantieparken in 9 landen, allemaal gelegen in een prachtige omgeving. Dus er is voor iedereen zeker een vakantiepark te vinden dat bij hem of haar past!

Landal Hoog Vaals

In België zijn er vier parken van Landal GreenParks te vinden. Maar ook vlakbij de grens zijn er een aantal parken van Landal GreenParks te vinden. Een daarvan is het prachtige park Landal Hoog Vaals op de heuvels van Zuid-Limburg. Met ongeveer 355 accommodaties, een golfbaan, een beautysalon en een indoorspeelparadijs is alles aanwezig voor een zorgeloze vakantie. Niet onbelangrijk is ook de omgeving waar het park is gelegen. In een prachtige natuurlijke omgeving en in de directe nabijheid van steden zoals Maastricht en Aken zijn de mogelijkheden eindeloos. Ideaal lijkt ons voor een zomervakantie dichtbij.