Disneyland Paris tijdens de Kerstperiode: magisch!

Ben je van plan om binnenkort tijdens de eindejaarsperiode een bezoekje te brengen aan het leukste park van de hele wereld, Disneyland Paris? Dan zal je zeker onder de indruk zijn van de super gezellige sfeer die er over het hele park heerst tijdens de eindejaarsperiode. Het volledige park en alles daar rond staat in het teken van de Kerstperiode.

Unieke sfeer doorheen het park

Zo is het Disneyland Park prachtig versierd om je een onvergetelijke Kerst te laten beleven. Het park is werkelijk tot in de kleinste details versierd, waarbij kosten noch moeite gespaard werden. Tijdens je bezoek aan het park krijg je een fijne Kerst toegewenst van alle bekende Disneyfiguren zoals Mickey en Minnie Mouse, Assepoester, Barbie, Winnie De Poeh en nog veel meer bekende Disney figuren. Vooral de reusachtige kerstboom is werkelijk indrukwekkend. De duizenden lampjes zorgen ervoor dat het nog nooit eerder zo gezellig was.

Enkel tijdens de Kerstperiode: Disney's Christmas Parade

Tijdens de Kerstperiode is het park werkelijk omgetoverd tot een prachtige decor om er een onvergetelijke Kerst te beleven. Zo kun je ook elke dag genieten van de unieke Disney's Christmas Parade. Een prachtige parade waarbij Mickey en de Kerstman de bezoekers begroeten van op de swingende en prachtig versierde parade. Bovendien neemt Mickey zoals steeds heel wat vriendjes mee omringd door gekke dansers en prachtige praalwagens.

De avondshow is nog mooier

Ook de wereldberoemde avond van Disneyland Paris werd omgetoverd tot een unieke Kersteditie. Op de noten van prachtige muziek van Disney Dreams of Christmas krijgt iedereen zin om vrolijk mee te dansen. Omdat het Kerst is dansen je favoriete Frozen figuren doorheen het prachtige vuurwerk, de indrukwekkende fonteinen en de flitsende laserlichten.

Ontmoet de Kerstman samen met de Disney figuren

Tot en met 25 december kun je de enige echte Kerstman ontmoeten in Disneyland Paris. Samen met andere bekende Disney figuren zit de Kerstman op jou te wachten om er het meest magische moment vast te leggen op een foto. Alle Disneyfiguren zijn uiteraard volledig gekleed in het thema. Jij toch ook?

Bekijk via deze link alle promoties en acties tijdens de Kerstperiode!