Dit is mijn outfit voor de zomer

Aan het weer kun je het niet meteen afleiden, maar toch is de zomer in aantocht. Over enkele weken is het opnieuw zomer, en dat betekent dat de temperaturen wat warmer zullen zijn. Weg dus met de dikke winterkleding, want het is tijd om de zomerkleding boven te halen. Of heb jij misschien nog geen ideale outfit voor de komende zomer? Neen, wel dan helpen wij jou alvast op pad door zelf onze ideale outfit samen te stellen bij Outlet Avenue.

T-shirt van Levi's

Een merk dat eigenlijk nooit helemaal weggeweest is, maar de voorbije maanden toch weer enorm populair geworden is, is Levi's. Heel veel mensen kiezen opnieuw voor het gekende jeansmerk en ook wij doen dat. We kiezen niet voor een jeansbroek, maar wel voor een donkerblauwe t-shirt van Levi's. Het oldschool "batwing" logo is helemaal terug en doet je er meteen cool uitzien!

Jeansshort van Pepe Jeans

Het donkerblauw t-shirt van Levi's oogt erg mooi, maar nu kiezen we best iets van een lichtere kleur om toch een zomerse outfit te creëren. Zeker als het echt warm weer is, dan draag je meestal wel een short. Deze leuke jeansshort van het Britse merk Pepe Jeans is perfect voor de komende zomermaanden. Vooral de lichtere kleur van de jeansstof maakt van deze short een zeer mooi ogende short. Bovendien zijn de opgerolde uiteinden van de short een leuk extraatje.

Cool sneakers van New Balance

Een trend die de laatste jaren erg populair geworden is, zijn sneakers. In de jaren '90 waren sneakers al zeer populair, maar nu zijn ze helemaal terug van weggeweest. Je vindt ze in alle geuren en kleuren, en van alle merken. Het leuke is dat sneakers met ongeveer alle kledingstukken te combineren zijn. Toch moet je wel nog even uitkijken dat je niet zomaar een sneaker combineert met iets, want geef toe, niet alle kledingstukken passen met sneakers. Denk maar aan een deftig geklede broek met daaronder een paar sneakers...

Maar deze donkerblauw sneakers van het merk New Balance passen perfect onder onze lichtkleurige short van Pepe Jeans en bovendien komt de donkerblauwe kleur van de sneakers ook terug in ons t-shirt van Levi's.

Koop deze outfit met 9 euro korting

Bon, we hebben dus al onze outfit voor de komende zomer. Maar nu rest ons nog enkel de betaling om zo onze bestelling af te ronden. In totaal komt het bestelbedrag van onze outfit 181 euro. Gezien de drie kledingstukken die we gekozen hebben van drie gekende merken, valt deze prijs zeer goed mee.