Dit zijn de leukste geschenken voor Valentijn

Op 14 februari is opnieuw zover, heel wat geliefden zetten op deze dag hun liefde voor elkaar opnieuw in de verf. Op Valentijn willen ze aan elkaar tonen hoeveel ze van elkaar houden en hoe groot de liefde tussen beide partners is.

Het is ondertussen een traditie geworden om op Valentijn je geliefde te verrassen met een leuke attentie of een origineel geschenk. Daarom gingen wij alvast op zoek naar de leukste en meest originele geschenken voor Valentijn.

Diamonds are a girls best friend

Marilyn Monroe zong het al, maar het is ook echt zo: vrouwen houden van juwelen. Een juweel is niet alleen een erg persoonlijk, maar vooral ook een erg attent geschenk. Met een mooi juweel kan een vrouw haar outfit helemaal compleet maken, het geeft de outfit die extra touch. Dit kan een ring, een halsketting, een armband of iets anders zijn.

Een bloemetje kan wonderen doen

Je kent het moment wel wanneer je iets goed te maken hebt. Wel, dan wat kan je dan beter kopen dan een mooi boeket bloemen om het zo goed te maken en je excuses aan te bieden? Maar een boeket bloemen hoeft niet altijd te dienen om scheve situatie recht te zetten. Op Valentijn is een prachtig boeket bloemen, bijvoorbeeld rode rozen, een perfect geschenk om te tonen aan je partner hoeveel je van hem/haar houdt.

Dinner for two by candelight

De liefde van de man gaat door de maag, luidt het spreekwoord. Hoe kan je dan op Valentijn je geliefde beter verrassen dan met een gezellig etentje? Stel een gezonde maaltijd samen met aangepaste dranken en zorg voor de juiste setting om zo de ideale sfeer te creëren. Valentijn zal nog nooit zo leuk geweest zijn.

Een waardebon komt altijd van pas

Als je echt niet weet wat je moet kopen om je geliefde te verrassen op Valentijn, dan kun je nog altijd kiezen voor een waardebon. Heel wat verschillende webshops bieden jou de mogelijkheid om een waardebon aan te kopen. De ontvanger van de waardebon kan dan volledig zelf kiezen wat hij of zij met de bon wenst te kopen. Dit kan bijvoorbeeld parfum, kleding of schoenen zijn.

Elektronica voor de echte nerds

De laatste jaren is elektronica niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Heel wat mensen maken gebruik van elektronica om hun dagelijkse taken vlotter te doen verlopen. Een smartphone, een smart-tv, een tablet, een smartwatch, … Allemaal gadgets die eigenlijk vrij belangrijk geworden zijn. Ook dit kan dus een ideaal geschenk zijn voor Valentijn!

Samen gezellig een weekendje weg

Als je echt origineel uit de hoek wil komen, dan kan je nog altijd kiezen om je geliefde te trakteren op een gezellig weekendje weg. Dit kan bijvoorbeeld een overnachting zijn in een hotel of een weekendje genieten in een wellness. Het leuke aan dit geschenk is dat je er niet alleen je geliefde mee verrast, maar dat je er ook jezelf een groot plezier mee doet.

Tip: nog op zoek naar een partner?

Niet iedereen heeft het geluk om Valentijn te vieren in het bijzijn van een partner. Toch hoef je helemaal niet te treuren als je op dit moment nog op zoek bent naar een partner. Via één van de verschillende datingwebsites zoals Meetic kun je snel en eenvoudig een profiel aanmaken om zo op zoek te gaan naar een partner die past bij jouw profiel. Zo kun je Valentijn toch nog gezellig met z’n tweetjes vieren!