Europa ontdekken met de NMBS Europe Interrail Global Pass

Je hoeft niet altijd te rekenen op het vliegtuig om op reis te gaan naar één van de vele prachtige bestemmingen in Europa. Wie het over een andere boeg wil gooien moet zeker eens een kijkje nemen op de website van NMBS Europe.

NMBS Europe biedt zijn klanten namelijk verschillende handige en goedkope oplossingen om Europa te ontdekken op een alternatieve manier: met de trein. Je kunt er kiezen uit twee verschillende oplossingen die ervoor zorgen dat jij Europa ontdekt met het budget dat je voor ogen hebt.

Interrail Global Pass

Met de Interrail Global Pass kun je maar liefst 30 dagen vrij door Europa reizen, waar en wanneer je dat wilt, zolang je pass geldig is. Je kunt er landen zoals Spanje, Kroatië, Denemarken, Bulgarije en Noorwegen mee ontdekken. Daarnaast is de pass ook geldig voor reizen met de ferries van Superfast, Blue Star Attica Group en Minoan Lines. Je kunt kiezen tussen twee verschillende opties: de flexi pass en de continuous pass.

Met de flexi pass kun je binnen een bepaalde periode een bepaald aantal dagen reizen. Met de continuous pass kun je dan weer onbeperkt reizen binnen de periode die vermeld staat op je pass.

Interrail One Country Pass

Ben je van plan om met de trein één Europees land te bezoeken? Dan is de Interrail One Country Pass de ideale oplossing voor jou. Je kunt er bijvoorbeeld mee naar Spanje reizen waar je de Sagrada Familia in Barcelona kan bezoeken en nadien kan doorreizen naar het prachtige Baskenland. Je kan kiezen uit maar liefst 30 verschillende landen waarvoor NMBS Europe 27 verschillende passen aanbiedt. De Interrail One Country Pass is verkrijgbaar in vier verschillende formules.

Ontdek alle voordelen van de Interrail Global Pass en de Interrail One Country Pass hier.

Ontdek alle kortingen en promoties van NMBS Europe

Naast deze twee interessante mogelijkheden biedt NMBS Europe ook nog enkele andere alternatieven om landen buiten Europa zoals de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Zwitserland, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland te ontdekken. Interesse? Bekijk alle promocodes en aanbiedingen via deze link.