Geen tijd voor boodschappen? HelloFresh!

Heb jij geen tijd om boodschappen te doen na de werkuren? Of doe je gewoon niet zo graag boodschappen en hou je je liever bezig met andere zaken? Wel, dan moet je zeker eens HelloFresh proberen!

Wat is HelloFresh?

HelloFresh zorgt ervoor dat jij niet langer boodschappen hoef te doen. Hoe? Simpel, door zelf de ingrediënten bij jouw thuis af te leveren. Nadat je lid bent van HelloFresh kun je ervoor kiezen om elke week een box boordevol verse ingrediënten te ontvangen waarmee je respectievelijk 3 of 5 super lekkere maaltijden kunt bereiden. Alle ingrediënten worden vervoerd in een koelwagen, waardoor ze dus echt vers bij jou aankomen. Net als in de winkel, alleen hoef je zelf geen boodschappen te doen. HelloFresh doet ze namelijk voor jou.

Wat kun je bestellen?

HelloFresh biedt 3 verschillende boxen aan:

  • Voor slechts €36 kun je al een originalbox bestellen. De naam zegt het zelf, dit is de gewone box van HelloFresh waarmee je 3 of 5 gevarieerde maaltijden voor het aantal personen naar keuze kunt bereiden.
  • HelloFresh vergeet niemand, ook de vegetariërs niet. Zo kun je voor amper €36,00 de veggiebox bestellen. Een box gevuld met afgemeten hoeveelheden en lekkere ingrediënten voor een lekkere vegetarische maaltijd.
  • Ten slotte biedt HelloFresh ook de fruitbox aan. Voor €14 bestel je een box gevuld met lekker seizoensfruit en exotisch fruit. Hierbij kun je kiezen tussen een medium box of een large box. De fruitbox kan echter alleen besteld worden in combinatie met een maaltijdenbox en wordt op hetzelfde moment geleverd.

Wil je het eerst eens proberen?

Geen probleem, dat kan! Op de website van HelloFresh kun je namelijk twee proefboxen bestellen. Een proefbox van de originalbox en een proefbox van de veggiebox. Op die manier kun je eenmalig de verse ingrediënten van HelloFresh uitproberen en er een super lekker maaltijd mee bereiden.

Heb je onze kortingen en promoties voor HelloFresh al bekeken?

Bekijk eerst alle aanbiedingen en kortingen voor je jouw HelloFresh box bestelt via deze link!