Geniet van een rustgevende vakantie in één van de Center Parcs parken

De bekende keten Center Parcs, die de overkoepelende naam is van meerdere vakantieparken en tevens deel uitmaakt van de Franse Pierre & Vacances Center Parcs Group, is een keten van verschillende vakantieparken in België en omringende buurlanden zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

  • Momenteel telt Center Parcs Europe en Center Parcs UK samen 30 verschillende vakantieparken verspreid over gans Europa.
  • 26 van de 30 parken worden gerund onder de vlag van Center Parcs en de andere vier parken worden open gehouden onder het bewind van Sunparks.

Ruime keuze aan verschillende parken in verschillende landen

In ons land heb je twee Center Parcs parken, het park Erperheide in Peer en het park De Vossemeren in Lommel. Daarnaast vind je in ons land maar liefst vier Sunparks parken: Sunparks Oostduinkerke aan zee, Sunparks De Haan aan zee, Sunparks Ardennen in Vielsalm en Sunparks Kempense Meren in Mol. In Nederland vind je dan weer negen verschillende Center Parcs parken in steden zoals Dalen, Zeewolde, Ouddorp, Zandvoort, Emmen en Heijen. In Frankrijk vind je vijf verschillende Center Parcs parken in Chamouille, Hattigny, Les Trois-Moutiers, Chaumont-sur-Tharonne en Verneuil-sur-Avre.

Welke aanbiedingen heeft Center Parcs voor jou?

Wie boekt bij Center Parcs profiteert gegarandeerd van enkele unieke kortingen of promoties die je enkel en alleen bij Center Parcs vindt.

Zo ben je steeds zeker van volgende zaken:

  • De natuurliefhebbers kunnen vast en zeker hun hart ophalen. Alle cottages van Center Parcs zijn gelegen in het hartje van de natuur.
  • Wanneer je reserveert bij Center Parcs krijg je steeds onbeperkt toegang tot het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo.
  • Ook de kinderen zullen hun verblijf bij Center Parcs niet snel vergeten. Met tal van kinderactiviteiten zoals het (overdekte) speelparadijs is Center Parcs de plek bij uitstek voor kinderen.
  • In de Market Dome vind je dan weer heel wat verschillende restaurants, live entertainment en leuke winkeltjes.
  • Wanneer het weekend helaas voorbij is, word je cottage volledig schoongemaakt. Leuk toch?