Goedkoop een cabrio huren doe je via Sunny Cars

Veel mensen houden er van om zich met een auto te verplaatsen. Een auto op reis betekent vrijheid en onafhankelijkheid. Veel bestemmingen kun je dan ook perfect met je eigen wagen bereiken, maar veel bestemmingen zijn vaak onbereikbaar met je eigen wagen. Denk maar aan bestemmingen zoals de Verenigde Staten of Zuid Amerikaanse landen waar het toch wel leuk is om een wagen ter beschikking te hebben. Op die manier kun je heel wat toeristische bestemmingen, natuurparken en andere bezienswaardigheden bezoeken. Een auto huren in het buitenland is dan ook de ideale oplossing.

Goedkoop een cabrio huren

Wat nog leuker is, is dat je een auto huurt die verschilt van de auto waarmee je zelf dagelijks rondrijdt in België. Stel nu dat je op reis gaat naar een warm, zuiders land zoals Spanje, Italië of Portugal. Dan is het des te leuker om daar een cabrio te huren. Op die manier geniet je niet alleen van de vrijheid en de onafhankelijkheid van een huurauto, maar geniet je ook nog eens van de omgeving en van het mooie, warme weer. Veel verhuurmaatschappijen spelen hier op in en bieden dan ook verschillende soorten wagens aan, zoals bijvoorbeeld cabrio's.
VW-Golf-Cabrio-cover

Een website waar je goedkoop een cabrio kunt huren in het buitenland is Sunny Cars. Op deze website kun je een auto huren, waaronder ook heel wat verschillende cabrio's, in ongeveer 120 landen en op meer dan 8.000 verschillende bestemmingen wereldwijd, keuze genoeg dus.

Unieke all-in formule

Wat Sunny Cars echt interessant maakt, is de unieke all-in formule die ze aanbieden. Dankzij deze all-in formule hoef je je helemaal geen zorgen te maken wanneer je een auto huurt in het buitenland. De all-in formule bevat zaken zoals ongelimiteerd aantal kilometers, een schadeverzekering, een diefstalverzekering, een terugbetaling eigen risico, lokale belastingen, tankregeling, geen boekingskosten, gratis wijziging, ... Hierdoor kom je ook nooit voor onaangename verrassingen te staan wanneer je je huurauto gaat ophalen.

all-in

Enkele handige tips

Zo, nu weet je waar je goedkoop een auto kan huren. Maar toch geven we jou graag nog enkele handige tips mee voor wanneer je een auto gaat huren in het buitenland:

  • Een identiteitskaart en rijbewijs zijn essentieel om een auto te huren, zeker in het buitenland. Vergeet deze twee document dus zeker niet!
  • Bekijk op voorhand of een internationaal rijbewijs verplicht is in het land waar je een auto zal huren. Indien dit verplicht is vraag je best je internationaal rijbewijs een tijdje op voorhand aan.
  • In de meeste landen moet je minstens 21 jaar zijn om een auto te kunnen huren. Hou hier dus zeker rekening mee. Vaak betaal je als jonge chauffeur (jonger dan 26 jaar) een forse toeslag. Hier lees je vanaf welke leeftijd je in een huurauto mag rondrijden.
  • Vaak vragen verhuurmaatschappijen een waarborg die je moet betalen met je kredietkaart. Vergeet deze dus niet.
  • Andere extra's die je nodig hebt zoals een GPS of een kinderstoeltje reserveer je best al op voorhand zodat je ter plekke niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
  • Check zeker ook de voorwaarden die gelden om je auto op te halen en in te leveren. Indien je de voorwaarden niet respecteert kan de verhuurmaatschappij een toeslag vragen die vaak (te) hoog ligt.