Goedkoop reizen doe je met Corendon!

In de afgelopen 15 jaar is de Nederlandse reisorganisatie Corendon uitgegroeid tot één van de grootste en vooraanstaande reisorganisaties van zowel Nederland als België. Naast het verzorgen van de reis voor ongeveer 650.000 vakantiegangers in 2014 naar verschillende prachtige bestemmingen in Europa en ver daar buiten, beschikt Corendon ook over een eigen luchtvaartmaatschappij. Met een vloot van 16 toestellen zorgt Corendon ervoor dat jaarlijks ongeveer 2,5 miljoen reizigers safe and well op hun vakantiebestemmingen geraken.

Promoties & last minutes: vertrek morgen al!

Op de website van Corendon vind je dagelijks een ongelofelijk aanbod van last minutes die je onmogelijk kan weerstaan. Je vindt er last minute aanbiedingen naar populaire vakantiebestemmingen zoals Turkije of Griekenland. Landen waar je zeker zal kunnen genieten van de zon en waar de hotels werkelijk top zijn. Je kunt er verblijven in 5-sterren hotels en je kunt er kiezen tussen verschillende formules. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een all inclusive, een ultra all inclusive, volpension, half pension, logies en ontbijt of enkel logies.

Online inchecken en je zitplaatsen en stoelen reserveren

Wie zijn of haar reis geboekt heeft bij Corendon kan via de website van Corendon online inchecken. Op die manier hoef je in de luchthaven zelf minder lang aan te schuiven en te wachten. Bovendien kun je via je account op de website van Corendon ook je zitplaatsen en stoelen op het vliegtuig reserveren. Zo weet je op voorhand al waar je zal zitten en krijg je de mogelijkheid om de plaatsen te kiezen die jij wil.