Goedkoper online shoppen dankzij de Zalando nieuwsbrief

Goedkoper online shoppen? Dat kan. Wie online winkelt in de webshop van Zalando krijgt niet alleen een enorm aanbod aan schoenen, tassen en andere kleding voorgeschoteld. Neen, wie shopt bij Zalando geniet ook van enkele voorwaarden die je enkel en alleen bij Zalando vindt. Dat maakt Zalando zo populair bij zowel jong als oud.

Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een gratis verzending van je bestelling. Wanneer je bijvoorbeeld je favoriete paar schoenen bestelt hoef je dus geen extra verzendingskosten te betalen, iets wat bij een andere webshop vaak wel het geval is. En iedereen weet dat extra kosten niet leuk zijn. Daarnaast kun je bij Zalando ook steevast genieten van een gratis retournering van je bestelling. Heb je een trui gekocht maar heb je per ongeluk de verkeerde maat gekozen? Geen probleem, gratis terugsturen is mogelijk!

Uiteraard zijn er bij Zalando nog veel meer mogelijkheden waar je als trouwe shopper van kunt genieten. Zo is er de immens populaire 'outlet' pagina van Zalando. Je vindt er prachtige, trendy kledingstukken tegen enorm voordelige prijzen. Op bepaalde, geselecteerde kledingstukken is er vaak een korting van 50% of meer geldig.

Bespaar dankzij de nieuwsbrief van Zalando

  • Maar, er is nog meer. Naast alle bovenvermelde voordelen kun je bij Zalando ook genieten van drie exclusieve voordelen die alleen toegankelijk zijn voor mensen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief.
  • Wie zich inschrijft voor de nieuwsbrief van Zalando geniet als abonnee van exclusieve kortingen en kortingscodes die enkel verstuurd worden naar nieuwsbrief-abonnees. Niemand anders behalve jij weet dus dat er momenteel een korting geldt op bepaalde artikelen.
  • Daarnaast ontvang je als nieuwsbrief-abonnee ook altijd als eerste het laatste nieuws over de kortingen en de solden van Zalando. Altijd handig, want zo ben je zeker dat je je favoriete kledingstuk tegen een sterk verminderde prijs zal kunnen kopen.
  • En als laatste ben je uiteraard altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes in modeland. Je weet als allereerste wat de nieuwe trends zijn en welke kleuren je komende zomer zeker moet dragen.

Krijg €10 korting als nieuwsbrief-abonnee

Wie zich inschrijft voor de nieuwsbrief van Zalando ontvangt meteen ook een korting van maar liefst €10 op je eerstvolgende aankoop in de webshop van Zalando. Inschrijven en je ontvangt €10 korting, prachtig toch?