Happy Shopping bij Blancheporte: tot 70% korting op de site!

  • #Geen onderdeel van een categorie -
Happy Shopping bij Blancheporte: tot 70% korting op de site!

Af en toe zijn er van die momenten waarvan je denkt: YES! Wel, dit is zo’tweremoment. Nog tot en met 22 mei is het in de webshop van Blancheporte “Happy Shopping“. Dit betekent dat je tijdens deze periode kunt profiteren van kortingen die kunnen oplopen tot wel 70% of zelfs meer, op de hele website van Blancheporte. Kortom, het ideale moment om jouw kleerkast eens een grondige opfrisbeurt te geven!

Wat kun je er kopen?

Wie nog niet echt vertrouwd is met Blancheporte, moet zeker en vast eens een kijkje nemen in de super overzichtelijke webshop. Op de homepagina merk je al gauw dat het om een kledingwebshop gaat waar zowel dames als heren terechtkunnen om er heel veel verschillende kledingartikelen te kopen. Het assortiment van Blancheporte bestaat uit artikelen voor dames zoals t-shirts, topjes, blouses, jurken, broeken, truien, … Maar ook heren kunnen dus terecht in de webshop van Blancheporte om er nieuwe kledij te kopen. Je vindt er artikelen zoals t-shirts, broeken, truien, vesten, zwemslips, …

Leuk om te weten is dat je naast een groot aanbod van kleding voor dames en heren ook een ruime keuze van kledingartikelen voor grote maten terugvindt in de webshop van Blancheporte. Dit is erg handig, wat niet in iedere webshop kun je kleding voor een maatje meer kopen. Net als bij het assortiment voor dames en heren bestaat het aanbod van de grote maten ook uit artikelen zoals t-shirts, jurken, broeken, truien, vesten, … Daarnaast vind je ook een uitgebreide collectie van lingerie voor grote maten in de webshop van Blancheporte.

Naast kleding is Blancheporte ook gekend als webshop waar je een groot aanbod van woningartikelen terugvindt. Het aanbod bestaat hoofdzakelijk uit bedlinnen, beddengoed en accessoires, gordijnen, badlinnen, tafellinnen, tapijten en praktische artikelen voor de woning.

Bekijk de blog voor inspiratie

Stel je bent op zoek naar een nieuwe trui en een nieuwe broek, maar je weet eigenlijk nog niet zo goed hoe je die nieuwe trui zal combineren met die nieuwe broek. Dan kun je terecht op de blog van Blancheporte. Hier kun je heel wat inspiratie op doen en kun je verschillende outfits bekijken, waardoor je al snel zal merken hoe je best jouw nieuwe kledingartikelen met elkaar moet combineren. De meeste outfits die je terugvindt op de blog van Blancheporte worden samengesteld door de stijlteams van de webshop, waardoor je dus steeds flatterende en stijlvolle ontwerpen terug zal vinden.

Check zeker de koopjes!

Wil je echt goedkoop online op zoek gaan naar kwaliteitsvolle kleding? Dan ben je bij Blancheporte aan het juiste adres. Zeker als je eens een kijkje neemt op de “koopjes” pagina van de webshop, dan kun je al nieuwe artikelen kopen voor dames en heren vanaf slechts 10 euro of zelfs minder als je echt geluk hebt! Dit in combinatie met een extra korting zoals bijvoorbeeld tijdnes de Happy Shopping periode zorgt ervoor dat online shoppen nog nooit zo leuk was.

Krijg tot 70% korting (of meer) op jouw bestelling

Zoals je al kon lezen is het van 25 april tot 22 mei Happy Shopping bij Blancheporte. Dit betekent dat je tijdens deze periode kunt profiteren van kortingen die oplopen tot 70% (of zelfs meer), en deze kortingen zijn geldig op de hele website van Blancheporte. Het enige wat jij moet doen is op zoek gaan naar jouw favoriete kledingartikelen en ze (met korting!) in jouw winkelmandje stoppen. Alvast veel plezier gewenst!