Heb jij deze bestsellers van Zalando al in jouw kleerkast hangen?

De overgangsperiode tussen de zomer en de winter, de herfstperiode, is voor veel mensen het ideale moment om hun kleerkast eens onder handen te nemen. Doordat er een langere periode aankomt waarin we geen zomerkleding meer kunnen dragen, is dit het ideale moment om plaats te maken in je kleerkast voor winterkleding. Shorts, t-shirts, hemdjes, … maken plaats voor sweatshirts, wollen sokken en lange broeken.

  • Uiteraard hoeft de winterperiode geen periode te zijn waarin je saaie kleding draagt, integendeel.
  • Wij gingen op zoek naar enkele kledingstukken die je zeker en vast in je kast moet hebben om er ook tijdens de winterperiode goed uit te zien.
  • Tijdens onze zoektocht kwamen we al snel uit bij de bestsellers van wat waarschijnlijk de meest gekende webshop van het moment is: Zalando.

Bestellers voor vrouwen

Levi’s t-shirt

Alles komt terug, zeggen ze. En dit retro t-shirt van Levi’s bewijst dat werkelijk alles terug komt, ook in de mode. Tegenwoordig is het erg ‘hot’ om een retro t-shirt van Levi’s te dragen. Je vindt het t-shirt niet alleen in effen wit met het traditionele rode logo, maar ook in heel wat andere kleuren. Op Zalando kost dit t-shirt slechts €24,95.

Sneakers van Adidas

Naast het retro t-shirt van Levi’s zijn de ook de sneakers van het Duitse merk Adidas terug van weggeweest. In het straatbeeld zie je niet alleen de Adidas Originals, maar ook de Stan Smith versies van de sneakers van Adidas terug opduiken. In de webshop van Zalando vind je ze in alle geuren en kleuren, gaande van Originals tot Stan Smith.

Retro handtas

Een leuke handtas maakt het geheel nog aantrekkelijker en maakt je outfit helemaal af. Samen met het retro-tshirt en de coole sneakers van Adidas passen de leuke retro handtassen van Dorothy Perkins uitstekend samen. Het is vooral de prijs van de handtassen die erg aantrekkelijk is. Voor ongeveer 30 euro kun je er al eentje op de kop tikken.

Een warme mantel

Uiteraard is het tijdens de wintermaanden een stuk kouder dan tijdens de zomermaanden. Een dikke, warme jas is dan ook een must voor je kleerkast. Deze leuke mantel van het merk Whistles in het lichtroze past perfect bij alle andere artikelen die we tot nu toe besproken hebben. De prijs van deze mantel ligt iets hoger in vergelijking met de vorige artikelen, maar de kwaliteit van deze mantel is uitzonderlijk. Koud zal je het deze winter alvast niet hebben.

Skinny jeans met patches

Een skinny jeans is al langer dan vandaag erg populair. De broek zit goed en past ongeveer overal bij. Maar wat dacht je van een skinny jeans met scheuren en patches? In de webshop van Zalando vind je heel wat verschillende soorten broeken, maar deze jeans met skinny met scheuren en patches springt er echt wel uit.