Helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar met Brantano

Na een deugddoende vakantie van ongeveer twee maanden is het opnieuw zover: de start van het nieuwe schooljaar. Voor heel veel kinderen is dit een dag waar ze helemaal niet naar uitkijken, maar voor veel andere kinderen is de eerste dag van het nieuwe schooljaar een dag vol spanning en verlangen. Kennismaken met nieuwe klasgenoten zorgt voor gezonde spanning, maar weet je waar heel veel kinderen ook naar uitkijken tijdens de eerste schooldag? Om hun nieuwe outfit te showen!

Jaarlijkse traditie

Bij heel veel gezinnen is het zowat een jaarlijkse traditie om naar aanleiding van de start van het nieuwe schooljaar op zoek te gaan naar enkele nieuwe kledingstukken om zo het nieuwe schooljaar helemaal in "het nieuw" te beginnen. Zeker als je naar school gaat zijn er enkele items die je vast en zeker in jouw kast moet hebben. Wij bezochten de webshop van Brantano en stelden een lijstje op met alle essentials die je nodig hebt voor het komend schooljaar.

Een stevige boekentas / rugzak

Gedurende het hele schooljaar leer je enorm veel bij en die kennis haal je grotendeel uit de boeken die je in klas gebruikt. Voor bijna elk vak heb je een bijhorend handboek of werkboek, en die boeken moet je vaak naar huis meenemen om er jouw huiswerk te maken of om jou voor te bereiden op de volgende les. Daarom is een stevige rugzak belangrijk, niet alleen om er jouw boeken in op te bergen, maar ook om jouw rug niet te veel te belasten.

Fluo jacket om gezien te worden

Begin september betekent niet alleen de start van het nieuwe schooljaar, maar het betekent ook dat de herfst in aantocht is. Het wordt minder mooi weer en 's morgens blijft het langer donker terwijl het 's avonds dan weer vroeger donker wordt. Vooral wanneer je met de fiets naar school gaat, dan is het belangrijk dat de andere auto's en fietsers in het verkeer jou goed zien. Met één van de verschillende fluo jasjes van Brantano ben je altijd goed gezien op de fiets en verplaats je jou veilig naar school!

Een nieuw paar (sport)schoenen

Op elke school worden er sportlessen gegeven en om te sporten moet je natuurlijk over het juiste schoeisel beschikken. Een goed, stevig paar sportschoenen zijn erg belangrijk om jouw voeten niet te beschadigen tijdens het leveren van inspanningen zoals bijvoorbeeld lopen, voetballen, tennissen, ... Gelukkig vind je in de webshop van Brantano een uitgebreid aanbod van zowel gewone schoenen en sportschoenen. Geef jouw maat in en vind meteen de schoen die het beste bij jou past!

Ontdek de volledige kidscollectie

Ben je naar iets dat we nog niet in ons lijstje hierboven vermeld hebben? Bekijk dan snel de volledige kidscollectie van Brantano en profiteer t/m 31 augustus van 10% extra korting op de volledige kidscollectie. Back to school was nog nooit zo leuk!