Het ideale geschenk koop je bij Krëfel!

Hoe vaak gebeurt het niet dat je naar een verjaardagsfeestje of een housewarming moet en dat je eigenlijk niet weet wat je moet kopen om de jarige te verrassen? Een origineel verjaardagsgeschenk kopen is altijd moeilijk, en zeker als het dan nog eens iets moet zijn wat die persoon nog niet heeft. Stel je maar eens voor dat je een geschenk heeft maar dat de persoon in kwestie dat eigenlijk al heeft… Een ramp!

Wij gingen daarom op zoek naar het ideale geschenk in de webshop van Krëfel. Op die manier heb je nooit meer stress om te kiezen welk cadeau je nu zal geven of loop je nooit meer het risico dat je een dubbel geschenk geeft aan de persoon in kwestie.

Smartphone

Indien je op de hoogte bent van het feit dat de persoon waaraan je het geschenk zal geven gek is op alles wat met technologie te maken heeft, dan is een smartphone het ideale cadeau. In de webshop van Krëfel vind je heel wat verschillende smartphones van heel wat verschillende merken. Acer, Apple, Huawei, LG, Microsoft, Samsung, … Vooral als verjaardagscadeau of Kerstcadeau kan een smartphone wel eens het ideale geschenk zijn!

Spelconsole

6 december is het Sinterklaas en dat betekent: tijd voor de cadeautjes! Kinderen kijken een jaar lang vol verlangen uit naar de dag waarop de Sint cadeautjes brengt. Wel, met een spelconsole zoals een PlayStation 4 of een Xbox 360 zal Sinterklaas ongetwijfeld scoren bij de kinderen. Met het juiste spelletje erbij is je kind vertrokken voor urenlang speel plezier.

Huishoudtoestellen

Een housewarming komt de laatste jaren steeds vaker voor. Tijdens dit feestje nodigen de nieuwe eigenaars vrienden en kennissen uit om hen hun nieuwe huis te laten zien. Bij een housewarming is het dan ook de zo dat je als gast een leuk geschenk geeft aan de gastheer en de gastvrouw. Een leuk geschenk kan een huishoudtoestel zijn zoals een stofzuiger, een strijkijzer, een mixer, een broodrooster, … Zo hoeven de nieuwe eigenaars dit alvast niet meer te kopen en denken ze steeds aan jou wanneer ze het gebruiken.

Bekijk de web exclusives van Krëfel

Elke dag verschijnen er op de website van Krëfel heel wat prachtige “web exclusives”. Dit zijn exclusieve aanbiedingen die je enkel en alleen online terug vindt op de website van Krëfel. Wees er wel steeds snel bij, want ze zijn beperkt!

Voordelen van Krëfel

  • Volgende dag geleverd indien besteld voor 22.30 uur, ook op zondag
  • Garantie van de laagste prijs
  • Gratis levering vanaf €20