Hij komt, hij komt... Dit zijn de leukste Sintcadeaus!

6 december staat bij heel wat kinderen (en ouders) met stip aangeduid in de agenda. Op 6 december is het namelijk Sinterklaas en dat betekent dat de Sint bij alle gezinnen langs komt met leuke geschenken waar de kinderen al zo lang naar uitkijken. De traditie vraagt het zo dat de kinderen op de vooravond van 6 december hun schoen (of iets anders) klaar zetten om zo de Sint te verwelkomen. Natuurlijk komt Sinterklaas niet alleen, maar is hij in gezelschap van z'n trouwe Zwarte Pieten die voor hem de pakjes dragen en ze vervolgens ook klaarleggen op de juiste plekken. En als laatste is er ook nog het paard van Sinterklaas: Slecht Weer Vandaag. De goeie ouwe rakker krijgt van de meeste kinderen dan ook een wortel die hij terugvindt in de schoentjes aan de schoorsteen.

Tijd voor de cadeautjes!

Op 5 december gaan zowat alle kinderen slapen met een gevoel van nieuwsgierigheid en verlangen naar hun cadeautjes die de Sint zal achterlaten. Heel wat kinderen gaven eerder al hun wensen op door een lijstje op te sturen naar het persoonlijke adres van Sinterklaas in Spanje. Wie toch nog geen lijstje opgemaakt heeft, kan nog steeds gebruik maken van onze website en van het handige overzicht van alle verschillende webshops die je op TagCity kunt terugvinden. Of filter op categorie om zo meteen alle aansluitende webshops te vinden binnen bijvoorbeeld de categorie "speelgoed". Enkele voorbeelden van zo'n webshops waar de Sint zijn cadeautjes haalt zijn:

Maar natuurlijk zijn er nog veel andere dingen die je als kind kunt vragen van de Sint. Daarom kan  het altijd handig zijn snel even een kijkje te nemen op onze website TagCity en er alle verschillende webshops waar je speelgoed en andere leuke geschenken kunt kopen met elkaar te vergelijken. Heel veel webshops geven naar aanleiding van Sinterklaas leuke kortingen weg waardoor je al snel redelijk wat geld kunt besparen op de aankoop van je Sinterklaascadeautjes.

Hou je van gamen? Op zoek naar een nieuwe computer?

Maar natuurlijk zijn er nog heel wat andere webshops waar je leuke Sinterklaascadeautjes kunt kopen. Neem nu bijvoorbeeld MediaMarkt, één van de grootste elektronicaketens van ons land waar je zowat alle artikelen terugvindt die met elektronica te maken hebben. De laatste jaren zijn artikelen zoals computers, multimedia, elektro, televisies en gaming erg populair geworden, ook als cadeautjes voor Sinterklaas.