Hoe vind je de beste kortingen op Black Friday?

Om de beste en meest interessante kortingen op Black Friday te vinden, hoef je eigenlijk vrij weinig te doen. Geef zoals altijd de naam van de webshop in in de zoekbalk op de homepagina van TagCity en dan kom je meteen terecht op de webshoppagina van de winkel die je zocht. Daar zie je een overzicht van alle aanbiedingen, waarbij er ook aanbiedingen rond Black Friday zullen staan. Uiteraard kan je alleen profiteren van een korting als de webshop in kwestie ook een korting uitbrengt naar aanleiding van Black Friday. De meeste webshops zoals Media Markt, HEMA, Hunkemöller, Ici Paris XL, Sunparks, C&A, ... kiezen er voor om deel te nemen aan de promoties en kortingen rond Black Friday, maar er zijn uitzonderingen.

Stap 1

Geef de naam van de webshop in op de homepagina van TagCity

Stap 2

Zoek uit welke korting het meest interessant is voor jou

Stap 3

Klik op "toon aanbieding" of "toon coupon" om de aanbieding of kortingscode te openen en rechtstreeks naar de webshop in kwestie door te linken.

Stap 4

Plaats je bestelling op de website van de webshop die je zocht. Daar kun je meteen profiteren van de korting waar je naar op zoek was!

Wat is Black Friday?

Tot enkele jaren terug was het fenomeen van Black Friday bij ons in Europa nog helemaal niet gekend. Toch is Black Friday de laatste jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste dagen voor het online shoppen. In Amerika is Black Friday de dag na Thanksgiving. Na Thanksgiving is het in Amerika de gewoonte dat heel veel mensen op zoek gaan naar geschenken tijdens Black Friday.

De term Black Friday staat eigenlijk voor donkere vrijdag, wat te maken heeft met de enorme drukte die ontstaat op de wegen omdat zoveel mensen op dezelfde dag op zoek gaan naar geschenken. De verschillende winkels spelen hier uiteraard handig op in door op Black Friday enorme kortingen te geven, omdat het tevens ook de start is van het kerstseizoen.

De laatste jaren heeft deze trend zich ook doorgezet naar het online shoppen waar je op Black Friday artikelen kunt kopen met een ongeziene korting.